Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos, hogy jó időben és helyen találkozzon két ember?
Két héttel az előtt lépett ki egy másfél éves kapcsolatból a srác, hogy találkoztunk volna. Teljesen fellángolt, odavolt értem, meg vissza, össze is jöttünk. Egy hónapig voltunk együtt, szakítottam vele, mert éreztem, hogy ez így nem igazi, két hét után estek le neki a dolgok, szenvedett még amiatt, amit a volt barátnője csinált vele, habár ez az első pár hétben nem volt látható a dolog.
Én sajnos még szeretem, és mindenképpen időt hagyok a dolognak, hiszen fogunk még találkozni közös baráti társaság miatt.
Lehetséges, hogy kialakuljon benne több irántam, vagy felejtsem el, ha eddig nem szeretett belém, ezután sem fog? Csak pont rosszkor találkoztunk?
Egyértelműen túl hamar jöttetek össze. Szakított és még nem telt el szinte semennyi és össze is jöttetek. Az exének akarta bizonyítani, hogy nincs rá szüksége és simán talál valakit, vagy magának, hogy tökös. Még érzett valamit az exe iránt vagy csak bánatos volt.
Szerintem ha pár hónapnak el kell telni ilyenkor.Friss szakításnál nem szabad új kapcsolatot kezdeni. 27/f
Teljesen érthető, én is mondtam neki, hogy szerintem hagyjunk időt a dolognak még az elején, de ő siettette, ő csókolt meg, én meg igazából nem ellenkeztem annyira, mint kellett volna... Annyit sikerült beszélnünk azóta, hogy nem tudja, miért bizonytalanodott el, és hogy sajnálja, hogy így alakult, nem akart megvezetni.
Arra vagyok kíváncsi, hogy lehet-e ebből még valami, vagy ássam el a dolgot? Erre nem kaptam választ, de köszönöm, amit írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!