Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek suttyó? Inkább hagyjam?
Most kezdtem szeptemberben az egyetemet, és már összeismerkedtem egy fiúval, nagyon jól kijövünk, nagyon hasonlítunk egymásra, mintha magammal találkoztam volna fiúban. Három éjszakát végig beszélgettünk, már a 2. éjszakán közölte hogy én leszek a barátnője, randiztunk is azóta párszor, és együtt járunk egy hónapja. Annyira rendesnek tűnt, úgy éreztem tényleg nagyon megtetszettem neki, keresett, rögtön visszaírt stb. Viszont azon az éjszakán, amikor úgymond ,,összejöttünk", ide adta a telefonját, hogy játszhatok rajta amíg akarok, de ő aludni fog. Én pedig (kérlek hanyagoljátok a ,,hogy tehettem ilyet, ez undorító, megsértettem a magánszféráját" kommentekkel, mert tudom hogy bűnös vagyok!)megnéztem az üzeneteit, és sok lánnyal beszélgetett. Ráadásul szexuális dolgokról is, nagyon elszörnyedtem nem hittem róla hogy ő ilyen. Jó, egyetem, új sok nő, csapta a szelet sokuknak. Azóta nem is néztem az üzeneteit, nem is akartam. Már mondtam neki, hogy engem zavarna ha ,,úgy" beszélne más lányokkal, azt mondta, ők csak barátok. És azt mondta nagyon szeretné ha bíznék benne, és nem érti hogy miért vagyok ilyen bizalmatlan vele kapcsolatban. Én nagyon szeretnék bízni benne, de amit azon az éjszakán láttam, nagyon rosszul esett, és nem tudom, lehet szemétség, de úgy érzem, hogy nem tudok addig megbízni benne, amíg nem látom az üzeneteit. Ez borzalmas érzés, nem akarok ilyen féltékeny kém lenni, sose voltam ilyen. Fiúk, ha nektek úgy tetszik egy lány hogy együtt akartok vele lenni, miért fűztök mást is? Szerintetek hagyjam inkább a srácot?
L/22

Ő egy ilyen faszi, mindig is fog beszélgetni lányokkal, akár a tudtod nélkül is.
Van egy ismerősöm ő is mindig egyszerre vagy 3-4 lánnyal dumálgat, úgy ahogy te is írtad nem gyenge dolgokról. Pedig ő már 40 éves, abbahagyni nem igen fogja mert ő ilyen. Ha összejön neki valamelyikkel, összefekszenek , de attól még dumálgat a többivel is.
De ha mondjuk megnéznéd az én telefonom, semmi ilyesmit nem találnál benne. Alap hogy nem "hülyítek" két nőt egyszerre, és alap hogy a szexről nem dumálok senkivel, jó tudom hülye vagyok , de szerintem komoly kapcsolat alapja nem a szex.
Szóval van ilyen tipus és van olyan típus , te döntesz melyiket választod párodnak.

Figyel ott a bizonyíték mennyit akarsz meg??!!
Tudom nem szép amit tettel, de v mikor CSAK így tudhatunk meg titkokat amivel sokkal tisztábban látunk majd mindent.
Én is megnéztem a telefonját a paromnak, utánna minden kép összeállt. :::((( ez van.

Ez a fiuknál igy van bár én sem értem miért. Az én barátom is igy csinált már 1,5 hónapja egyűtt voltunk és akkor én is bele olvastam az űzeneteibe még másik 2 csajt széditett.. nagyon roszul esett szakitottam vele, aztán kérte hogy bocsássak meg és ujra ösze jöttűnk azóta minden rendben 100% osan megbizom benne és már 2 és fél éve egyűtt vagyunk :)
Szerintem ne idegesisd magad ezen próbálj meg hinni neki, de ne anyira hogy hűlyének nézzen. Közöld vele hogy téged ez zavar és szeretnéd ha befejezné aztán meglátod mi lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!