Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek suttyó? Inkább hagyjam?
Most kezdtem szeptemberben az egyetemet, és már összeismerkedtem egy fiúval, nagyon jól kijövünk, nagyon hasonlítunk egymásra, mintha magammal találkoztam volna fiúban. Három éjszakát végig beszélgettünk, már a 2. éjszakán közölte hogy én leszek a barátnője, randiztunk is azóta párszor, és együtt járunk egy hónapja. Annyira rendesnek tűnt, úgy éreztem tényleg nagyon megtetszettem neki, keresett, rögtön visszaírt stb. Viszont azon az éjszakán, amikor úgymond ,,összejöttünk", ide adta a telefonját, hogy játszhatok rajta amíg akarok, de ő aludni fog. Én pedig (kérlek hanyagoljátok a ,,hogy tehettem ilyet, ez undorító, megsértettem a magánszféráját" kommentekkel, mert tudom hogy bűnös vagyok!)megnéztem az üzeneteit, és sok lánnyal beszélgetett. Ráadásul szexuális dolgokról is, nagyon elszörnyedtem nem hittem róla hogy ő ilyen. Jó, egyetem, új sok nő, csapta a szelet sokuknak. Azóta nem is néztem az üzeneteit, nem is akartam. Már mondtam neki, hogy engem zavarna ha ,,úgy" beszélne más lányokkal, azt mondta, ők csak barátok. És azt mondta nagyon szeretné ha bíznék benne, és nem érti hogy miért vagyok ilyen bizalmatlan vele kapcsolatban. Én nagyon szeretnék bízni benne, de amit azon az éjszakán láttam, nagyon rosszul esett, és nem tudom, lehet szemétség, de úgy érzem, hogy nem tudok addig megbízni benne, amíg nem látom az üzeneteit. Ez borzalmas érzés, nem akarok ilyen féltékeny kém lenni, sose voltam ilyen. Fiúk, ha nektek úgy tetszik egy lány hogy együtt akartok vele lenni, miért fűztök mást is? Szerintetek hagyjam inkább a srácot?
L/22

"Fiúk, ha nektek úgy tetszik egy lány hogy együtt akartok vele lenni, miért fűztök mást is?"
Szerinted? Ha egyszerre mindenki csak egy csajnál próbálkozna, akár 10-20 évig nem jönne össze semmi.

Mert a mostani pasik kapcsolatfüggő szerencsétlenek... Föl se fogják, hogy rendes kapcsolatot sosem fognak találni úgy, ha 20 csajt fűznek egyszerre, mert egy normális nőnél ez kizáró ok. Meg persze baromi kiábrándító, mikor rájössz, hogy amúgy nem te kellettél neki, csak legyen már valaki.
Ha valakit szeretek, akkor nem fűzögetek másokat. Ennyire egyszerű. Aki igen az menjen a levesbe.
Ettől függetlenül adj egy esélyt neki. Ha eljátssza, akkor ez van. Ennyit mindenki megérdemel, ha közelebb kerültök egymáshoz van rá minimális esély, hogy felhagy a gyerekes nők után futkosással.

Nem azzal van a baj, hogy más lányokkal beszél ha nem hogy miről is beszélnek.
Az hogy szexuális témáról beszéljenek meg teljesen kizáró ok.
Én a helyedben még most hagynám a francba kutyából nem lesz szalonna.
19/N

Szegény srác :/
Képzeld a férfiak kizárólag rendesek, aranyos úriemberek, szépen beszélnek, udvariasak és rajzfilmekre alszanak el, továbbá álmaikban kizárólag kisaútókról álmodnak és èletükben csak egyetlen nőre vetnek szemet össz-vissz, akit utána mindig feleségül is vesznek.
Ja vagy nem...

"Ráadásul szerintem elég egyértelmű volt hogy nekem is tetszik ő.."
Attól még, hogy te annak hiszed, a srác nem gondolatolvasó.
Amúgy meg aki más telefonjában engedély nélkül turkál, annak a világon semmi jogalapja nincs háborogni, ha neki nem tetsző dolgot talál.

Ez a "több csajt fűz egyszerre" nem törvényszerű dolog a fiúknál. Általában akkor van ez, ha nem a csaj érdekli őt, hanem hogy legyen egy állandó valakije, akit dughat.
Te adtad be legkorábban a derekadat, ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!