Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet arról megbizonyosod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet arról megbizonyosodni, mielőtt nőként összekötjük valakivel az életünket és gyermeket vállalunk vele, hogy bízhatunk benne és nem fog megcsalni azért, mert a baba sok törődést igényel?

Figyelt kérdés
2017. okt. 23. 15:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
#10 engem nem zavarsz, csak legalább ne írd tele hülyeségekkel az oldalt. Emelett flegma és nagyképű is vagy, de ez mondjuk a te problémád :D
2017. okt. 23. 15:33
 12/20 A kérdező kommentje:
8.:óriási tévedés
2017. okt. 23. 15:33
 13/20 anonim ***** válasza:
5%

Jahj, bizony, de szörnyű nekem :D

jahajahj, el is sírtam magam :D

2017. okt. 23. 15:34
 14/20 anonim ***** válasza:
#8-as: csatlakozom, óriási tévedés. 10 éves kapcsolat, 6 év együttélés. Világraszóló méretű pofon. Nem ismersz ki igazán soha, senkit.
2017. okt. 23. 15:50
 15/20 anonim ***** válasza:
82%

Sehogy.

Már a nagymamám is arra tanított, hogy gyereket "magamnak szülök". Annyit, úgy és akkor, ha nem okoz gondot az sem, ha egyedül maradok.

Nem is szorulok rá anyagilag a férjemre. Nem fog vele összetartani a kényszer, a gyerekek, vagy hogy nincs hova menni, mindent tűrni kell.

Ezzel természetesen ő is tisztában van. Ennek értelmében tesz is azért, hogy boldog legyen vele a kicsi felesége. ;)

Természetesen, ez oda-vissza működik.

Egy kapcsolatot mindkét félnek ápolnia kell.

Három gyerek után is együtt vagyunk. Nem is ebben az évezredben jöttünk össze. ;) (1999-ben).

Volt, mikor nem szexelhettünk a terhesség alatt, volt mikor vakulásig dolgoztunk, és mindhárom gyerek közöttünk aludt. Mégse rohant a férjem az első 20 éves csajhoz, aki rámozdult.

Azt látom, hogy most sokan úgy kötnek házasságot, hogy nem társát látnak egymásban, csak szexpartnert. Ezért van ez a sok megcsalás: a nő legyen fiatal, formás, vékony, mindig talpig sminkben és szexre kész, semmire se mondhat nemet, és anyaként is az a legfőbb fokmérője, hogy szülés után hány nappal kerül dugható állapotba.

És sok nő buzgón tornázik, koplal, közben mos-főz, gyereket nevel, apukának körbe van nyalva a valaga. Mert bele van feszülve, hogy ha nem, akkor megcsalja és elhagyja a férje, és nem tud mihez kezdeni a gyerekkel.

A férjek pedig pont azért dugnak félre, mert megtehetik! Tudja, hogy ha nem túl pofátlan, akkor a feleség inkább szemet huny. Fel se merül, hogy kockáztatja vele a családot.

Egyébként soha ne mondd, hogy soha! Lehet, hogy a jövő héten az én férjem lép félre, mi meg elválunk. De az a nem mindegy, hogy én akkor nyugodtan fogok válni, nem a 20 ezer gyerektartást kuncsorogva nyomorgok három kamasszal.

Addig is teszek érte, hogy hozzám jöjjön haza. ;)

2017. okt. 23. 15:59
 16/20 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem ha már felmerül a kérdés, az probléma. 8 éve vagyok a férjemmel, soha, egyetlen percre sem gondoltam bele, mi lenne, ha megcsalna, vagy el akarna válni, vagy ne bírná ki a szülés utáni hangulatingadozásaimat, stb. Egyszerűen ismerem őt, és tudom, hogy sosem tenne semmi olyat, amivel nekem, vagy a gyerekeinknek ártana. :)
2017. okt. 23. 16:20
 17/20 anonim ***** válasza:
84%

16#

Bennem se merült fel, hogy a férjem képes lenne félrelépni.

Aztán mégis megtette.

Egyszerűen nincs ilyenre garancia. Hiába élsz együtt valakivel sokáig, hiába adsz meg neki mindent.

A legtöbb megcsalás oka egyszerűen az, hogy volt rá lehetősége, és a másik valami új.

Ezt pedig soha nem fogod tudni megadni.

2017. okt. 23. 16:35
 18/20 anonim ***** válasza:
a tizenötös válasz felpontoztam, mert megoldásorientált
2017. okt. 23. 18:26
 19/20 anonim ***** válasza:

Sehogy. De ha van egy saját lakásod és egy jó munkát, éltél már egyedül, mind érzelmileg és anyagilag független vagy nem vagy úgy kiszolgáltatva egy ferfinak mint az aki sz@r munkára pénz és lakás nélkül szül gyereket.

Meg persze az se árt ha már 2-3 éve együtt éltek felelősséget tudtok vállalni akár egy kis állatért.

Magadnak szülsz gyereket bele kell kalkulálni egy esetleges válást és azt ha az apa nem gondoskodik a gyerekről.

2017. okt. 23. 19:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Az emberek ugyanúgy változnak egy kapcsolatban is, mint egy kapcsolaton kívül. Az említett helyzet egyetlen biztos elkerülési módja, ha nem vállalsz gyereket.
2017. okt. 23. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!