Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életemet teljesen felforgatta egy férfi. Tanácstalan vagyok. Volt valaki hasonló helyzetben?
Férjnél vagyok,fiatalon házasodtam,még 21 éves koromban. A férjem rendes pasi,számíthatok rá,a mindennapjaim jók vele. Mindketten karrieristák vagyunk,igyekszünk megvalósítani magunkat,ezért összeillünk ebben. Ismerjük egymás gondolatait. Tudom,hogy ilyennek kell lennie egy ideális házasságnak. Viszont felbukkant valaki az életemben,szeretők lettünk. Soha nem éreztem még ilyet,egész nap róla ábrándozok,ha találkozunk,akkor vagyok a legboldogabb. Jövőnk nincs,ő is foglalt. Tudom,hogy be kellene fejeznem,hogy mindig elmúlik ez a fajta szerelem,a rózsaszín köd,stb... de ha arra gondolok,hogy milyen hosszú az élet,akkor hiába illünk össze a férjemmel,ha unalmas lesz vele az élet. Másrészt,ha csak úgy otthagyom,akkor lehet,hogy utána nagyon megbánom. Én lassan családot is szeretnék,ahhoz nehéz megfelelő társat találni.
26N
Íme a tipikus "modern pár", akinek tagjai karrieristák, igyekeznek megvalósítani önmagukat... Csak a kapcsolatra nem jut elég idő.
Félre ne értsd, Kérdező, nem ítélkezni akarok, csak arra szeretnék utalni, hogy egy kapcsolatba energiát kell fektetni, mert óhatatlanul ellaposodik.
A szeretőddel való kapcsolat részint azért nem unalmas, mert energiát fektetsz bele, hogy eltitkold; másrészről pedig azért - és ez nem a Te szó szoros értelmében vett hibád -, hogy az ember számára - sajnos - a tiltott gyümölcs mindig édesebb...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy könnyen megeshet az, hogy amennyiben a szeretőd lesz a "legitim" párod, ő is unalmassá válik.
Gondolj erre, amikor a szeretőddel találkozol. 32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!