Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha valaki törli a facebookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki törli a facebookon az évek óta kitett elsődleges képet akkor már nem szereti úgy a nőt?

Figyelt kérdés
Mi visz rá erre egy férfit?
2017. szept. 30. 06:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Wtf?
2017. szept. 30. 07:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez volt az első reakcióm. :D

2017. szept. 30. 07:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A pasi fb profilképe nem utal a csajára.

Valószínűleg azért tett ki újat, mert az előző több éves, és van most egy jobban sikerült fotója.

2017. szept. 30. 07:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mért kell a facebookon élni a kapcsolatodat? :( Ez csak szerintem szánalmas? Fuu de fel tud idegesíteni ez a "lájkolta másnak a képét, meg lecserélte a közös profilképet" stb stb.. Ennél már csak a "Feri és Gizi" nevű közös profilok a gázabbak.

A kérdésre válaszolva nekem is van olyan közös kép párommal, amit legszivesebben elégetnék, volt is olyan, amit 1 év múlva letöröltem mert visszanézve nagyon gáz volt. Ettől függetlenül ugyan úgy szeretem és érdekes módon vita se lett belőle, mert egyikőnket se érdekli, hogy a másik mit csinál a facebookon, amíg élőben minden rendben van.

2017. szept. 30. 08:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Huh, ez az agyalás. Egyszer nekem is elmagyarázta egy okos, hogy a férjem jobban kötődik hozzám, mint én őhozzá, mert az ő profilképe egy közös esküvői fotó, az enyémen meg akkor épp egy sima arckép volt. Csakhogy én gyakran, kb. két-három havonta is képet váltok, míg az övé még mindig ugyanaz. Most leszünk két éves házasok, tehát lassan két éve nem váltott profilképet. Nem is szeret fotózkodni, nem szelfizik meg hasonlók. Majd ha készül róla olyan kép, ami különösen tetszik neki, akkor változtatni fog... ha kedve van. Lehet, hogy azon épp nem leszek rajta. Na bumm.
2017. szept. 30. 10:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Huha. Nekem pl sosem volt a baratommal kozos profilkepem, csak a macskammal. A baratomnak meg ket eve egy velem kozos kep a profilkepe, kb miota osszejottunk. Mind a ketten ugyanugy szeretjuk egymast, csak pont leszarjuk a Facebookot. Szerintem a srac szimplan frissiteni akarta a profiljat, pl lehet jelentkezett egy uj allasra es komolyabbnak akart tunni. (Minden HR-es csekkolja az igeretesebb jelentkezoket FB-n.) Ha mar mindenkepp tul akarnam agyalni, nekem ez elobb jutna eszembe.
2017. szept. 30. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!