Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bűntudat szédszet nem is tudok ez miatt szeretkezni vele! Hogyan mondjam el neki?
Itt elsőnek megszeretnélek kérni titeket, hogy ne írjátok, hogy egy rohæt gęci vagyok mert annak is érzem magam!
A barátnőmet megcsaltam két hete egy buliban ahol kissé... Eléggé szårrá ittam magam. Tudom, tudom az alkohol nem mentsét semmire, de nem tudtam semmit a világomról csak másnap jöttem rá, úgy, hogy mellettem feküdt egy ismeretlen csaj... A barátnőmet nagyon, nagyon szeretem és hatalmas bűntudatom van ez miatt. Próbáltam már ezt felhozni neki, de folyton megzavartak vagy csak betojtam és egészen mást találtam ki, és mást mondtam amit eredetileg szerettem volna.
A barátnőmmel öt éve vagyok együtt és nem szeretném, hogy ez miatt külön menjünk. Hogyan vezessem fel neki a témát anélkül, hogy (ennél is) jobban megbánthatnám? Nagyon érzékeny, már attól bekönnyesedett a szeme amikor elsőnek mondtam neki, hogy szeretem... (Igaz a kapcsolatunk elég szokatlan volt és nem mindennapi).
Együtt élünk már két éve és már a babát is szóbahoztuk, de így...
És ez alatt a két hét alatt konkrétan nem is tudtam vele együtt lenni úgy... Mindig hárítok és szerintem már sejthet valamit, hogy valami nem kóser velem.
25/F
24/L
Ha elég nagy legény voltál félremenni, akkor most a következményekhez is legyél nagy legény.
Ha vele tervezed a jövődet, akkor mostantól nem itt sírsz, hanem mélyen kussolsz és levonva a tanulságokat soha nem teszel többé ilyet.
Amit a lelkiismeretedtől kapsz, az a te büntetésed, fogd fel tanulópénznek. És még valami: ha most rosszul érzed magad az jó, mert még van lelkiismereted :)
Megcsalt nőként irok neked. Van kiut egy olyan kapcsolatban, ahol a megcsalást bbevallják, bár kicsi az az esély. Viszont, ha ezt titokban megtartod, beékelődik egy olyan dolog közétek (szexmentesség), ami kikezdi a legjobb kapcsolatot is. Te döntöd el...
Én odaállnék és megmondanám. Jogában áll tudni.
29/N
Ne igyál többet ennyit.
Ha elmondod neki, az még egyszer szemétség, mert rárakod a terhet amivel te nem tudsz megbirkózni. Próbáld meg, légy férfi. Ha végképp nem tudsz vele megbirkózni, akkor mondd el neki, jobb híján, mert még mindig jobb, mintha azért szakítanátok, mert megszűnik köztetek a szex vagy depressziós leszel. Aztán már rajta múlik, mit tud elviselni, mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!