Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretőt tartok de nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőt tartok de nem tudom hihetek e neki?

Figyelt kérdés

Már túl vagyunk az izgalmas, titkos talalkakon. Egyre mélyül közöttünk a szerelem, megkapok tőle mindent gyakorlatilag. A férjem eközben le se toj, alig jár haza és közben sose telefonál, hogy merre jár. Hónapok óta külön alszunk, persze semmi szex és olyan a házasságunk, mint az északi sark, fagyos és sötét.

A szeretőm viszont olyanokat mond, hogy hagyjam el, ő elvesz feleségül és persze családot akar, velem.

Annyira hinni akarok neki, a mostani férjem az elején se vitte túlzásba a dolgokat, soha nem voltam ennyire szerelmes belé. Félek pofára esünk a szeretommel. Vagy vágjunk bele?

2017. szept. 24. 13:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

Szeeintem ő is megcsal amúgy. Minek is kell neked ez a fostalicska kapcsolat?

Nen hiszem h pofára fogsz esni

N

2017. szept. 24. 14:20
 12/22 anonim ***** válasza:
93%

Leírta miért jó ez neki: a mostani férjével anyagilag könnyebb.

A szerető meg gondolom csóró és attól fél, összeáll egy csóró pasassal, aki 3 év múlva már nem fogja szeretni.

2017. szept. 24. 14:24
 13/22 anonim ***** válasza:
90%

Lehet az én gondolkodásmódom egyedi...

De miért kell hü(ly)ének nézni a másikat? -a férjedet.

Az a helyzet,hogy midegy milyen -te megcsalod.

Ha megbeszélted volna vele,hogy neked már nem jelent semmit,ő is kereshet mást és majd szépen megfontoltan elválltok....

De ez amit csinálsz elég gerinctelen- ha az új pasi a "szetelmed" még sem gondolja komolyan akkor felrakod a kis álarcod' és jó lesz a férjed is,akkor talán ágyba is bújsz vele néha a kényelemért cserébe...

Tőlem ne várj a nyakadba érmet!

Egy szerető mindig szépeket mond...lehet ha a pároddal lennél kedves ő is mondaná!

"Hihetsz-e a szeretődnek?"

Ez a mondat azért elgondolkodtatott,tényleg vannak ilyen emberek?

Vagy ez csupán egy polgárpukkasztó kérdés?

A válaszom annyi,hogy a szeretőd tisztában van azzal,hogy férjnél vagy tehát ő sem egy grál lovag!

Döntsd el hihetsz e neki....

2017. szept. 24. 14:30
 14/22 anonim ***** válasza:
80%

Szeretőt tartani mindkét nemből aljas dolog. Mondd el a férjednek, váljatok el. Hihetsze-e neki? Inkább: hihetünk-e bárkinek?

Nem,mert legtöbbször olyanokban csalódunk,akiket a legjobban szerettünk.

Egy próbát megér!

2017. szept. 24. 14:38
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

Egyébként olyan nincs, hogy a férjem iránt nem érzek semmit. Igenis érzek, akármilyen a helyzetünk, ő volt az első az életemben, nem tudom képes vagyok e elhagyni.

Túlságosan ragaszkodom hozzá, én se értem, hogy miért!

2017. szept. 24. 15:08
 16/22 anonim ***** válasza:
71%
Ha ennyire ragaszkodsz a szarhoz akkor minek kursz fêlre!?Elkell vâlni közős megegyezére és kêsz és mindenki megy a sajàt maga útjàn .Az hogy nehezebb anyagilag nos hàt ez ezzel jàr lehet hogy a szeretőddel ha összecuccoltok akkor anyagilag nem lessz könnyebb de legalàbb együtt könnyebb lessz elviselni az anyagi nehézséget .Ha a kényelem fontosabb akkor meg ne ámisd a szeretődet legyêl vele őszinte.
2017. szept. 24. 15:26
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig meglepődök azon egy-egy hasonló kérdésnél,hogy a válaszokból az derül ki mintha a világ kizárólag a hűséges kapcsolatokról szólna és fekete bárány lenne az, aki félrelép. Ami persze nagyon nem így van,hiszen mást se hallunk/látunk mint azt,hogy mennyi titkos kapcsolat van, még ha ez nem dicsőség, akkor is..

Ezek a helyzetek csak kívülállók számára ennyire egyszerűek, akik belekerülnek már sokkal nehezebben döntenek még akkor is, ha esetleg mások számára, sőt, néha a maguk számára is, egyértelmű lenne a döntés.

Én a kérdező helyében csak akkor rúgnám fel a házasságomat, és fordulnék a másik pasi felé, ha már nem lenne bennem semmi kétely. Márpedig itt van. Számomra kicsit úgy tűnik mintha a házasság megromlásáért magát is felelősnek érezné. Lehet az is,hogy fordítva történt a dolog: megjelent az új szerelem és kihűlt a régi, megszokott kapcsolat?

Viszont ha mindentől függetlenül teljesen vége van a házasságnak nincs min gondolkodni.Esetleg talán azon,hogy az új szerelemmel talán nem kellene rögtön belevágni a családalapításba.

2017. szept. 24. 15:54
 18/22 anonim ***** válasza:
52%
Ismerd ki az új szerelmedet,mennyire gondolja komolyan,milyen ember,lehet-e rá számítani,milyen volt az élete,ilyenek. Ha ez kedvező,a helyedben mennék,ha nem,nem.
2017. szept. 24. 16:09
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez kényelmes neked? hol?

Ezt akkor szokták mondani , hogy kényelmes, ha otthon ugyanúgy van szex, ugyanúgy megkap az illető szinte mindent. Csak ő már nem vonzódik a másikhoz és nem szereti őt.

A te eseted más! Neked már rég le kéne lépned.

2017. szept. 24. 16:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne ez a kérdezőnek kényelmes? A szeretőtől megkapja a szexet,a szerelmet,arra nincs otthon szüksége. A férje nem hívogatja, nem zaklatja, nem nyomoz utána, viszont van egy anyagi biztonság, amit egyedül nehezebben tudna fenntartani.
2017. szept. 24. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!