Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki megcsalás után még 7 évvel is állítja, hogy ártatlan, megéri elgondolkozni rajta, hogy talán tényleg az?
:D :D :D :D
Ilyen nincsen. Pisztolyt tartottak a fejéhez, hogy a megcsalást elkövesse? :D
Kamu szöveg, az ilyennek ne dőlj be.
Semmit nem jelent.
Hülye lenne bevallani.
Másrészt az én exbarátnőm is úgy hírdeti magát, hogy soha nem lépett félre, közben meg nagyon is félrekúrt.
"És akkor miért nem próbálta megmagyarázni,bocsánatot kérni?"
Mindenki másképp működik. Ha pl. engem valaki igazságtalanul megvádol, akkor az utolsó gondolatom magyarázkodni vagy bocsánatot kérni. Amíg az én lelkiismeretem tiszta, addig nem vagyok hajlandó ennyire megalázni magam, hogy még én fussak azután, aki nem bízik bennem és inkább hisz valami pletykának, szarkavarónak vagy akárkinek, mint nekem. Onnantól kezdve, hogy a másikról kiderül, hogy nem bízik bennem, számomra vége a kapcsolatnak.
"Én úgy vettem,hogy ez is bizonyítja,hogy igaz" - Én pont a magyarázkodást vagy bocsánatkérést venném a megcsalás bizonyítékának.
Viszont 7 év után teljesen mindegy, mi történt, visszacsinálni már nem lehet.
Bocsanatot kerni?
De hat miert? Ha tegyuk fel en nem csaltalak meg,de te azt allitod , hogy igen , akkor miert is kernek bocsanatot? Hisz nem kovettem el semmit.
en azt gondolom,hogy van ra esely,hogy tenyleg nem tette meg. Ennyi ido utan kiderult volna valamilyen uton modon, ha megis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!