Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok, ha biztosak vagytok benne, hogy a párotok éppen megcsal?
Sajnos ebbe a helyzetbe kerültem. A barátnőm barátnője mutatta meg a Messenger beszélgetésüket, ahol leírja, hogy mikor találkozik azzal a pasival és hogy ma biztos megtörténik, mert nagyon kívánja. Ez pont most van.
Szomorú vagyok, mélységesen csalódott és dühös...
#23: Ki mondta, hogy ilyeneket kell terjeszteni? Fuss neki újra annak, amit írtam: Ha valakit ismersz, akkor tudod, hol fáj a legjobban. Ez lehet pl. egy apró megjegyzés az önbecsülésére vagy hasonló és évekre tönkre lehet vágni a másik önbizalmát. Én sem azt mondtam, hogy színpadias hadjáratot folytatnék, kipakolva mindenki elé a magánéletem.
Nem az fáj nekem, hogy valaki a válaszoddal szimpatizál, hanem az oldalon uralkodó álszentség és képmutatás. A válaszolók többsége rengeteg helyen próbálja előadni az erkölcsi magaslatokat, de valahogy mégsem ezt látni tőlük a hétköznapokban. Néhány emberrel már beszélgettem az oldalon, mert rám írtak. 1-2 nap után már a válaszaik nem csengtek össze azzal, amit üzenetben írtak.
Azt meg, ne gondoljuk már, hogy a többség nem állna bosszút... Tök jó és hangzatos leírni, hogy ne süllyedjünk a másik szintjére, de a többség egy kanálba belefojtaná megcsalásnál kevesebbért is a másikat.
Köszönöm a válaszokat.
A kérdést egy kicsit pontatlanul fogalmaztam meg, úgy értettem, hogy pont akkor mit csináljak, odamenjek vagy ne, ha odamegyek, akkor mit/hogyan, értitek.
A szakítás egy megcsalás után számomra egyértelmű.
Ő még nem tudja, hogy tudom, holnap fogunk találkozni, még nem tudom mit mondjak, de biztos szakítok vele.
Még nem élünk együtt, de tervben volt. Volt.
Nem vagyok bosszúálló típus, ilyeneket nem fogok csinálni, ettől szerintem sem lesz jobb nekem.
Az a bizonyos barátnő nem pálya számomra és ő sem akar tőlem semmit, van barátja.
Egyszerűen az utóbbi hónapokban nagyon megkedvelt, mert korábban végig asszisztálta a barátnője pasi ügyeit, elmondása szerint én vagyok, ill. csak voltam, az első normális férfi az életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!