Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok, ha biztosak vagytok benne, hogy a párotok éppen megcsal?
Sajnos ebbe a helyzetbe kerültem. A barátnőm barátnője mutatta meg a Messenger beszélgetésüket, ahol leírja, hogy mikor találkozik azzal a pasival és hogy ma biztos megtörténik, mert nagyon kívánja. Ez pont most van.
Szomorú vagyok, mélységesen csalódott és dühös...
#11: Az itteni tökéletes emberkék biztos megfognak kövezni, de részemről simán bevállalnám, hogy egész életre megszívassam. Ha valakit közel engedek, azt komolyan veszem. Ha ezt eljátssza, akkor belőlem tép ki egy darabot. Csak egálba hozom a helyzetet.
A sörös kihívást bevállaltam, a jegeset nem akartam :D
Ha a pasim megcsalna, én is megcsalnám őt, mellette le is aláznám. Például összeszednék egy néger srácot és "cuccos" szájjal smárolnám le a pasimat úgy hogy ő nem tud róla mi volt előtte, természetesen fel is venném kamerával, amit a netre feltöltenék "cuckold cum eating loser" cimke alatt. Ugyanezt meg lehet csinálni a salátájával meglocsolni egy kis cuccossal, vagy pisit és fekáliát rakni az ételébe, a kocsija kerekét kiszúrni, nyilvánosan lealázni pl hogy egy pláza közepén elkezdek vele üvölteni és becsmérelni pl a férfiasságát és a teljesitményét, persze mindezt kamera előtt ami menne a netre.
Szóval aki engem megcsal készüljön rá hogy elszabadul a pokol tüze.
#19: Pedig nem bonyolult a dolog, csak felesleges minimalizálnod. Egy komoly visszavágástól másnak nem egy rossz estélye lesz és a bosszúállónak nem 2 percig lesz jó kedve. Ha te ilyen vagy, akkor ne csináld. Ettől még ha megerőlteted picit az agyad, felfoghatod a dolog értelmét és célját.
Amilyen módszert te írtál, az esetek többségében közel sem ér el olyan hatást, amit próbálsz előadni. Igazából vicc, hogy egy kőkemény bosszúnál percekről meg 1 estéről beszélsz, de egy sebzett orrfelhúzásnál valami gigahatásról.
De hát, a legálszentebb magyar oldalon, erre jönnek a pozitív szavazatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!