Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit csinálnátok, ha biztosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok, ha biztosak vagytok benne, hogy a párotok éppen megcsal?

Figyelt kérdés

Sajnos ebbe a helyzetbe kerültem. A barátnőm barátnője mutatta meg a Messenger beszélgetésüket, ahol leírja, hogy mikor találkozik azzal a pasival és hogy ma biztos megtörténik, mert nagyon kívánja. Ez pont most van.

Szomorú vagyok, mélységesen csalódott és dühös...

2017. szept. 10. 00:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
41%

#11: Az itteni tökéletes emberkék biztos megfognak kövezni, de részemről simán bevállalnám, hogy egész életre megszívassam. Ha valakit közel engedek, azt komolyan veszem. Ha ezt eljátssza, akkor belőlem tép ki egy darabot. Csak egálba hozom a helyzetet.

A sörös kihívást bevállaltam, a jegeset nem akartam :D

2017. szept. 10. 01:40
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
12 es nem tudjuk mik az előzmények
2017. szept. 10. 01:43
 13/31 anonim ***** válasza:
33%
#13: Ez igaz. Arra a kérdésre válaszoltam, hogy én mit csinálnék.
2017. szept. 10. 01:44
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Eppen pakolnam ki a cuccait es hivnam a lakatost zarcserere.
2017. szept. 10. 06:48
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Én kimennék Loremhez és zárat cserélnék, utána meg bele próbálnám a kulcsomat.
2017. szept. 10. 08:06
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Küldenék neki egy sms-t, hogy reggel hol találja a cuccait. Vagy ha neked kell menned a lakásból, akkor se szó, se beszéd eltűnnék véglegesen.
2017. szept. 10. 08:10
 17/31 anonim ***** válasza:
16%

Ha a pasim megcsalna, én is megcsalnám őt, mellette le is aláznám. Például összeszednék egy néger srácot és "cuccos" szájjal smárolnám le a pasimat úgy hogy ő nem tud róla mi volt előtte, természetesen fel is venném kamerával, amit a netre feltöltenék "cuckold cum eating loser" cimke alatt. Ugyanezt meg lehet csinálni a salátájával meglocsolni egy kis cuccossal, vagy pisit és fekáliát rakni az ételébe, a kocsija kerekét kiszúrni, nyilvánosan lealázni pl hogy egy pláza közepén elkezdek vele üvölteni és becsmérelni pl a férfiasságát és a teljesitményét, persze mindezt kamera előtt ami menne a netre.

Szóval aki engem megcsal készüljön rá hogy elszabadul a pokol tüze.

2017. szept. 10. 09:20
 18/31 anonim ***** válasza:
89%
Sosem ertettem, miert kell lesullyedni masok szintjere egy kicsinyes bosszuval azt hinni,hogy ez barmin valtoztat.Nekik lesz egy szar estejuk, majd nagy valoszinuseggel lesz meg sok durvajo.A kerdezo ugyanugy meg lesz csalva es egy bena revanstol kb 2percig lesz jo kedve.Ki kell rakni a csajt vagy elkoltozni azonnal es szoba sem allni vele tobbe. Ezzel hangsulyozni hogy folotte allsz.Amint megbanja vagy vege a kapcsolata Xszel,teperni fog (kiveve ha mindenhonnan azt hallja vissza h telesirod a parnad erte).Ugy kell tenni, mintha le se xxxnad h mi tortent,mert ez a no ennyit sem er neked.Na az fogja csak bantani az egojat.Lehet h nem masnap es lehet h sosem jut vissza hozzad a hire.De ez az egyetlen meltosagteljes befejezes.Aztan persze lehet titokban tombolni,leinni magad a sarga foldig,szetgyurni magad,csajozni,kinek mi a gyogyir.Majd az elet visszaadja.Vagy neki negativ elojellel vagy neked pozitivval.En szepen zartam le az ilyen esetemet.Olyan embert kaptam utana, hogy egy eletre halas leszek az exemnek, aki megcsalt.Sosem lett volna ilyen eletem vele.
2017. szept. 10. 10:38
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
En kuldenek egy uzenetet hogy hol talalja a cuccait, vagy ha az o kecoja lenne akkor azt hogy amig kefelteti magat addig en lelepek es ezt meg is tennem. Azert uzennek, mert remelnem hogy ezzel elvennem a kedvet attol hogy akkor ott megcsaljon. Amugy nem kizart hogy a baratnoje akar valamit toled, baratnok nem szoktak lebuktatni egymast.
2017. szept. 10. 11:22
 20/31 anonim ***** válasza:

#19: Pedig nem bonyolult a dolog, csak felesleges minimalizálnod. Egy komoly visszavágástól másnak nem egy rossz estélye lesz és a bosszúállónak nem 2 percig lesz jó kedve. Ha te ilyen vagy, akkor ne csináld. Ettől még ha megerőlteted picit az agyad, felfoghatod a dolog értelmét és célját.

Amilyen módszert te írtál, az esetek többségében közel sem ér el olyan hatást, amit próbálsz előadni. Igazából vicc, hogy egy kőkemény bosszúnál percekről meg 1 estéről beszélsz, de egy sebzett orrfelhúzásnál valami gigahatásról.

De hát, a legálszentebb magyar oldalon, erre jönnek a pozitív szavazatok...

2017. szept. 10. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!