Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után buknak le a szeretők?
Sok kérdést olvastam itt, és úgy döntöttem h felmérést készítek róla, mennyi idő után buknak le a szeretők a viszony kezdetétől számítva és milyen módon.
A kérdésem leginkább nem azokra vonatkozik, akik váltogatják a szeretőiket (persze az ő válaszukat is szívesen veszem), hanem inkább az érdekelne, aki egyetlen fix szeretőt tart, akár hosszú évekig.
Nekem volt
Nem buktunk le ,okosan csináltuk
Ugy ha érzel iránta be hulyited Es pipa lesz
Sehogy nem tudod elhitetni a másikkal, hogy rosszul lát valamit. Azt viszont el lehet, hogy szereted a másikat, amíg le nem húzod pénzzel és amíg el nem tudsz költözni egy ilyen mocskos gerinctelen phasz mellől. Remélem, hogy a feleség épp ezt teszi.
Onnan tudom, hogy én is így teszek :) Legjobb bosszú.
9 hónapig tartott, nem buktunk le de a párom tuti sejtette.
De a mai napig nem hozta fel.
3 éve meg nincs senki sajnos, a szex lehet azért ilyen kevés mert így állna bosszút?
40/F
Fél évtől, három évig tartó kapcsolatok, úgy 10 felett.
Bukás, de még gyanú sem volt a párom részéről.
Nem mondom, hogy minta férj vagyok, de közelítek hozzá.
Annyit még, mindig is a párom szerettem/szeretem. A szeretőkhöz, semmi érzelem nem kötött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!