Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyi idő után buknak le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után buknak le a szeretők?

Figyelt kérdés

Sok kérdést olvastam itt, és úgy döntöttem h felmérést készítek róla, mennyi idő után buknak le a szeretők a viszony kezdetétől számítva és milyen módon.

A kérdésem leginkább nem azokra vonatkozik, akik váltogatják a szeretőiket (persze az ő válaszukat is szívesen veszem), hanem inkább az érdekelne, aki egyetlen fix szeretőt tart, akár hosszú évekig.

2017. szept. 9. 18:46
1 2
 1/13 anonim válasza:
30%

Nekem volt

Nem buktunk le ,okosan csináltuk

Ugy ha érzel iránta be hulyited Es pipa lesz

2017. szept. 9. 18:52
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Soha nem buktam le. Volt 10 évig is egy szeretőm.
2017. szept. 9. 19:04
 3/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, pontatlan voltam. Az is érdekelne, hogy ami nem derült ki, az meddig tartott.
2017. szept. 9. 19:05
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Szerető voltam, kb.7 hónapig tartott,nem buktunk le.
2017. szept. 9. 19:42
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Négy éve tart,én független vagyok, neki felesége van. Még nem buktunk le. Illetve van amikor a felesége gyanakszik, olyan is volt, hogy lebukott, az üzenetet a telójan véletlenül megnyitotta a felesége előtt. Az meglátta a matricát, de megtudta neki magyarázni, hogy rosszul látta. Nem is értem hogy lehet valakivel elhitetni, hogy rosszúl látja amit lát. Naponta többször írkálunk egymásnak, a kezdetektől.
2017. szept. 9. 21:03
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Sehogy nem tudod elhitetni a másikkal, hogy rosszul lát valamit. Azt viszont el lehet, hogy szereted a másikat, amíg le nem húzod pénzzel és amíg el nem tudsz költözni egy ilyen mocskos gerinctelen phasz mellől. Remélem, hogy a feleség épp ezt teszi.

Onnan tudom, hogy én is így teszek :) Legjobb bosszú.

2017. szept. 9. 22:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 hónap után rájöttem, hogy a férjem megcsal.
2017. szept. 10. 13:18
 8/13 anonim ***** válasza:

9 hónapig tartott, nem buktunk le de a párom tuti sejtette.

De a mai napig nem hozta fel.

3 éve meg nincs senki sajnos, a szex lehet azért ilyen kevés mert így állna bosszút?

40/F

2017. szept. 11. 19:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
kb masfel honap mulva lebuktatam a felesegem, azota csak volt feleseg. De amugy halaval tartozom neki, mert uj kapcsolatom olyan jo amuilyen vele sehasem volt, es nem is lett volna 100 evig sem.
2017. szept. 11. 19:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Fél évtől, három évig tartó kapcsolatok, úgy 10 felett.

Bukás, de még gyanú sem volt a párom részéről.

Nem mondom, hogy minta férj vagyok, de közelítek hozzá.

Annyit még, mindig is a párom szerettem/szeretem. A szeretőkhöz, semmi érzelem nem kötött.

2017. szept. 16. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!