Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg minden hosszútávú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden hosszútávú elköteleződésnek (házasság, gyerek vagy csak közös lakás) ez a vége? Valójában soha nincs happy end?

Figyelt kérdés

Szüleimről van szó.

Egész életemben (most vagyok 21 éves) azt gondoltam róluk, hogy imádják egymást. Mindenben ott voltak a másik mellett, és bár sokat veszekedtek (apróságokon), meg is oldották. Eddig úgy tűnt, hogy ők tényleg egymásnak vannak teremtve, ezért én is úgy hittem, hogy ha az ember megtalálja a párját, akkor bár tenni kell a kapcsolatért, de nem lesz jelen a hűtlenség, az árulás.

Most elég nagy a gyanú arra, hogy édesapám félrelép édesanyám egyik barátnőjével, amit apám a végtelenségig tagad, pedig elég sok az erre utaló jel. Rossz nézni, ahogy anya szenved, hiszen egyértelmű, hogy számára ez hihetetlen megalázó. És azt gondolja, hogy vele van a baj. Itt megjegyezném, hogy a mai napig edz, jobban néz ki mint a legtöbb fiatal. Csinosan öltözik, törődik a külsejével. Apáért pedig mindig mindent megtett, testileg lelkileg. 25 éve vannak együtt.

Természetesen apám is kidolgozta a lelkét értünk, viszont a könnyeimmel küzdök, ha arra gondolok, hogy fontosabb számára egy kaland egy ri*anc nővel (a nő is 40 felett van, már lóg mindene, de még mindig 20 évesekkel hetyeg, miközben van két fia), mint a család, és az a NŐ aki egész életükben tisztességes volt vele, és mellette volt ennyi éven keresztül.

A konklúzió: jelenleg készül minden összeomlani bennem, pedig már nem vagyok kislány. Tényleg az a szín tiszta igazság, hogy egyszer minden véget ér? Egyszer eljön az a pont amikor a férfi (vagy a nő) nem tudja magát tartani és egy könnyűvérű nőcskét választ az addig felépített élete helyett? Fontosabbá válik neki, hogy egy légyott miatt elveszítse az egy szem lányát és a feleségét?

Várom mindenki válaszát, aki hozzá tud fűzni valamit.

Köszönöm, ha időt szakítottatok rám.

További szép estét kívánok!

21/L

2017. szept. 8. 23:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én is 21 éves lány vagyok, és átérzem teljesen, szüleim is mintapár voltak, amíg 5 éve ki nem derült, hogy apumnak szeretője van. Bennem is összeomlott egy világ. Valószínűleg ennek is “köszönhetőek” a kötődési problémáim, 2 éve szingli vagyok és nemis hiszem, hogy tudnék újra hosszútávú kapcsolatban lenni, mert nem hiszek bennük és meg is ijedek az elköteleződéstől. Tudom, hogy minden véget ér maximum pár év, de manapság inkább pár hét után. Mindenki az újat, az izgalmasat keresi, egy kapcsolatot fenntartani nehéz dolog...sajnos a férfiak ösztönlények, előbb-utóbb egyik sem bír magával, őszintén szólva nemis tudok olyan házasságról, ahol ne lenne valami zűr. Tisztelet a nagyon ritka kivételeknek.
2017. okt. 26. 23:09
 22/22 anonim ***** válasza:
Húúú...sokminden hasznos dolgot olvastam a válaszok közt..én sem vagyok tini,40 vagyok és nő.4 napja bukott le a férjem a kolléganőjével...a második férjem...az első a barátnőmmel lépett le amikor 28 voltam,a gyerekek 3 és 5 évesek...most a 3. lányom,a közös gyerek 5 éves..ennyi..sztem ez mindent elmond,h mit gondolok a kérdésről..soha többé nem kell egy sem...
2017. okt. 27. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!