Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, ha a férfi lejelszavazza az otthon lévő pót telefonját?
"körítést" nem írok. Pusztán arra vagyok kíváncsi ennyi infóból, ki mire gondolna. Ja a telefon hosszú ideig nem volt jelszavazva.
Mivel vettem le töltőről, így felvillant a képernyő.... Ezért láttam mi a helyzet.
8-as válaszoló! Én is ilyen vagyok... Így én se értem.
A tindert hallomásból ismerem... Nem értek hozzá.
Mert van magánélete. Egy kapcsolat nem arról szól, hogy mindenetek közös. Arról szól, hogy mindent a közösbe tesztek amiről úgy gondoljátok, hogy közös. Nem mindegy.
Amúgy valószínűleg azért van lejelszavazva mert előled titkol valamit, bár ez józan paraszti ésszel is kikövetkeztethető. Vagy csak idegesíteni akar mert tudja, hogy kutakodsz utána.
Rákérdeznék, miért a "változás", mert itt vegyes válaszokat kapnál. Ahányan vagyunk, annyiféleképpen reagálunk.
Engem pl. nem igazán érdekel, ha védve van bármilyen kütyü. Beszéljünk meg mindent és onnantól kezdve mindenki úgy védi a szféráját, ahogy akarja.
Már a gépen is jelszót váltott :-(
De nem szólt.
Én még vártam a rákérdezéssel, mert nem volt alkalmas helyzet....
Már most nem tudom mi van....
Jelszavazni az fog egy otthoni gépet, akinek titka van.
Innentől számomra kuka a pasi, de ez én vagyok (miután ritka rossz tapasztalataim voltak)
Utolsó, szerinted milyen választ várjon a kérdező, ha eleve "titkos" utakon jár a pasi, aki jelszavazott???
Ugyanebben a szituban én is csak a kifogásokat meg a magyarázgatásokat kaptam. Arra ne számíts, hogy majd bevallja elsőre, bocs drágám de egy csajszival cseteltem, kicsit intim volt, nem akartam hogy meglásd??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!