Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy a párod 1,5 éven keresztül megcsalt, kibékülnétek vele?
Figyelt kérdés
Van gyerekünk, 8 éve voltunk együtt.
Tartósan 1,5 éven keresztül csalt a munkatársával.
Ezt most tudtam meg.
1 évvel ezelőtt vetett véget a kapcsolatuknak, miszerint engem szeret.
Most is írja...
Komplikált helyzet.
Az eszem azt mondja, szót sem érdemel.
A szívem viszont mást.
2017. szept. 5. 00:05
21/23 anonim válasza:
Én, valószínű maradnák. Kapcsolat előtt is szexeltünk több emberrel. Akkor már egyel több, vagy kevesebb, oly mindegy.
22/23 anonim válasza:
Miert hasznos a 18-as valasza? Mert ebben az orszagban az a divat, hogy mindenki mindenkit megcsal, es utana elik vilagukat, mintha mi sem tortent volna. Ha valaki annyira mast akart csokolni, es nem engem, ha valaki masra volt kivancsi es nem ram, ha volt a foldon egy olyan masik valaki, aki ehhez asszisztalt, es nem kuldte vissza a csaladjahoz (nalam porbalkoztak, megtettem az elso masodpercben), akkor utana hogyan tudod ezt gondolni, hogy ennek van ertelme egyutt. Nem teged akart, hanem egy nalad sokkal rosszabb, egy alavalo valakit, aki kepes volt megtenni egy csalados emberrel ezt, ennyi. Ha a gyerek miatt maradnal, tok megertem, ne neked kelljen mar meg ezek utan mindent egyedul csinalni, de en olyan lennek vele ezek utan, mint egy jegcsap, minden helyzetben...A csalad a legfontosabb egyebkent, de a tenyen a fentiek nem valtoztatnak.
23/23 anonim válasza:
Szia! A szív lassabban működik, mint az agy. Ha a szíved utoléri az agyadat, majd akkor tudatosul benned, hogy válni kell. A páromnak négy hónapos viszonya volt. Lebuktak, de nem szakítottunk. Helyrejött minden, majd egy nap BUMMMMM. Mintha megvilágosultam volna. Azóta van gyerekünk is meg minden egyéb. Legbelül gyűlölöm, úgy felpofoznám, hogy keszakad az a hülye feje. Kívülről meg semmi nem látszik. Az az igazi erő, ha az indulatsidat tudod kordában tartani. Tökéletes tanácstalanságban élem a mindennapjamat. Az álca még kitart egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!