Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy a párod 1,5 éven keresztül megcsalt, kibékülnétek vele?
Van gyerekünk, 8 éve voltunk együtt.
Tartósan 1,5 éven keresztül csalt a munkatársával.
Ezt most tudtam meg.
1 évvel ezelőtt vetett véget a kapcsolatuknak, miszerint engem szeret.
Most is írja...
Komplikált helyzet.
Az eszem azt mondja, szót sem érdemel.
A szívem viszont mást.
Kicsit elgondolkodnék, én mit nem csináltam jól.
Akarunk-é egymástól még valamit?
Sok válaszban a kérdés, hogy nem vetted észre. Azt nehéz észre venni, ha valaki nem szerelemből, hanem hiánypótlásból csinálja. Ott nem igazán vannak jelek.
KUKA.
Ha van minimális önbecsülésed, akkor szóba se állj vele többé, max a gyerek miatt (mármint megbeszélni, hogy te viszed át, vagy ő jön érte, stb)
Ha meg akarod magad alázni, akkor természetesen maradj vele.
Szóba sem állnék többet vele. :)
Még a nevét is elfelejteném.
Az utcán ha köszönne a fejem is elfordítanám.
Megbocsátani? Nincs az az isten!
Voltam már megcsalt is, csaló is és szerető is. A te kérdés felvetésed nem tartalmaz elég információt, ahhoz, hogy árnyalataiban is lássuk a helyzetet.
Hogy tudtad meg? Beszéltél/beszélnél a szeretővel? Mire fogta a megcsalást a párod? Milyen volt közben és milyen most a kapcsolatotok?Sokan elvből azt mondjék, hogy kukába vele. Én nem. Annyira bonyorultak az emberi kapcsolatok és annyi az árnyalat. Meg lehet bocsájtani egy megcsalást, egy ilyen hosszú viszonyt is, bár ezt azért nehezebben. Ha együtt maradtok az rengeteg munkával fog járni, de van akiért megéri. Ha fájdalmas is, detudj meg többet erről az egész viszonyról, mert az segíhet. Az, hogy a fejed és a szíved mást mondd azt jelenti, hogy még szereted. Itt viszont csak oltást fog kapni a párod, mert ez egy ilyen hely. Meg is bocsájthatsz neki, hiszen a te/ti életetek, a lényeg, hogy vállald fel ezt egyenesen majd másokkal szemben is ha szembesítenek. A saját életed kell éldd, nem a másét. És ha úgy érzed, hogy emlegetnéd majd ezt neki folzton, akkor inkébb meg se bocsájts. Vagz toszta lap lesz majd köztetek vagy semmi. Átmenet nincs. (N29)
18-as válas hasznos.
1,5 éves szerelmi viszony lett volna nálunk is, összepakoltam volna a zsák ruháját, stb-it viszlát...
Valószínű nem békülnék...
Nálunk futó kaland volt.
egyéb okból is sokat tudtam. munkatárs volt pár hónapig.
Kedves Kérdező!
18-as válasz mindent leír - én is úgy mondom ezt, hogy mind a három szerepben voltam már.
A lényeg nem a békülés, hanem a bizalom. Az sosem lesz újra 100%-os. Fel lehet tornázni (KÖZÖS munkával), de legtöbbször nem sikerül és a kapcsolatnak vége lesz. (32/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!