Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalja a férjét! Ha kiderülne?
A dolog lényege, hogy kb. egy 38 éves nőről és egy 40 éves férfiról beszélünk. Kb8-10 éve házasok. Furcsa kapcsolat az övék, amolyan " megelégszem veled is" dolog, ez nem találgatás ez sajnos tény... Egyik sem csúnya egyébként mielőtt vslaki ebből indulna ki. A pasi eléggé visszahúzódó, de a nő is. Csendesek, nyugisak, keveset mosolyognak.
Kiderült, hogy a nő, megcsalja a férjét. Szereti a férjét és nem akarja elhagyni őt, de a szexuális kielégülést máshol keresi. A szeretőjével ugyan ez a helyzet, áluk már gyerek is van, de ő sem akarja elhagyni a feleségét. Egyikük sem kapja meg otthon a szexet. A nő férje kb. 1 évben egyszer nyúl hozzá a nőhöz, de akkor is kb. 2 percig tart a dolog. Hiába utal rá a nő vagy mondja ki kerek-perec, csak vitatkoznak róla, úgyhogy így hagyja a dolgot. A kapcsolatuk elején sem volt jobb, de nagyon szerették egymást ennek ellenére.
Egyébként jól elvannak, boldognak tűnnek, támogatják egymást jóban rosszban. Vannak kutyáik, olyanok mint egy család, csak hát az a havi egyszeri kilengés....
A pasi összetörne valószínűleg ha kiderülne és nem lenne neki másik nő, aki ennyit eltűrne a férjnek.
Szerintetek?
Te a feleseg vagy?
Hat itt sulyosabb problemak vannak annal, h a gyk nepe eleg legyen :(
- Miert nem nyul hozzad a ferjed?
- Miert nem probaltok javitani a hazassagon?
- Miert nem vettek veget a kapcsolatnak, vagy beszelitek meg, hogy ketoldaluan nyitott a hazassag?
- Miert csapod be a ferjedet?
Ez igy nekem nagyon megalazo lenne, mindkettotok (sot a masik hazasparral egyitt mind a negyotok) helyeben. Nem itelkezek, nem ezert irom, csak szubjektiv velemeny.
Kívülálló vagyok.
Én szerintem is elítélendő dolog a megcsalás, és nem azt mondom, hogy ebben az esetben rendben van, mert nem.
Fogalmam sincs, hogy a férj tud-e róla. De ha tud, akkor furcsálnám, hogy hagyja hogy elmenjenek ketten valahova (pontosabban úgy, hogy a nő egy fuvarozó cégnáél avn és a szeretője is, csak ő sofőr. Mikor kidobják az embereket akkor nekik kb. van 1 órájuk vagy több egymásra vagy kávézni vagy stb....... szóval értitek. Állítólag nincs köztük érzelmi kapcsolat, csak barátság extrákkal féleség) ez már kb. 3 éve megy.
A férj mindig is ilyen hideg volt, kicsit aszexuális, sőt lehet elég komoly problémái vannak, ezt nem tudom. Lehet h akar változtatni a csávó, de az is lehet h nem.
Szóval én is inkább távol tartanám magam ettől a szitutól, csak más kivülálló emberek véleményére lettem volna kívánxcsi.
De ezt akkor sem neked kell megoldanod, ez az Ő életük, Te csak egy KÍVÜLÁLLÓ vagy.
Ennyire unalmas életed van, hogy másokéval foglalkozol? Ne tedd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!