Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy a párod 1,5 éven keresztül megcsalt, kibékülnétek vele?
Figyelt kérdés
Van gyerekünk, 8 éve voltunk együtt.
Tartósan 1,5 éven keresztül csalt a munkatársával.
Ezt most tudtam meg.
1 évvel ezelőtt vetett véget a kapcsolatuknak, miszerint engem szeret.
Most is írja...
Komplikált helyzet.
Az eszem azt mondja, szót sem érdemel.
A szívem viszont mást.
2017. szept. 5. 00:05
1/23 anonim válasza:
Nyilvan nem. A szived meg nem mondhat semmit, mert az csak egy verpumpalo szerv es semmi egyeb funkcioja nincs.
2/23 anonim válasza:
Nem.
Az eszedre hallgass, ne hagyd magad tovább alázni.
3/23 anonim válasza:
1.5 évig? Hah! Ha egyszer megcsalt volna, SE állnék szóba vele. Ja, de nekem van tartásom. Vegyél rólam példát.
4/23 anonim válasza:
Nem. Ez nem egy botlás volt, hanem 1.5 éven át a szemedbe nézett és hazudott
5/23 anonim válasza:
Férfi vagy lány vagy kedves kérdező? Nyilván jó nagy ökör lennél, ha megbocsátanál neki. 1,5 éven keresztül meg csalt egyértelmű, hogy kollégáját szereti.
7/23 anonim válasza:
Nem. Egyébként hogy derült ki? És te közben semmit nem vettél észre rajta?
8/23 anonim válasza:
valószínüleg a csaj dobta őt, egyebkent meg mindig őt döngetné... en biztos valnék.
9/23 anonim válasza:
Te döntésed, de ne számíts rá, hogy találsz jobbat, rendesebbet.
10/23 anonim válasza:
Nem bántásból, de hogy nem vettél észre semmit? 1,5 év az túl hosszú idő ahhoz, hogy ne vedd észre rajta...
Amúgy egyértelmű, én válnék/szakítanék, nem is kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!