Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most mit csináljak? Megcsalt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Megcsalt, azota megutáltam!

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy amiota megcsalt a barátnőm vagyis mégegy barátot tartott azota nagyon másképpen veszem őt,vagyis más a szememben,tudta mindig is hogy borzasztoan rühellem a könnyűvérű nőket,de eddig mindig is egyetértettünk ebben ő is igy volt ezzel,most meg mit hozz a sors ő lett ilyen,sokáig tartott egy pasast a kapcsolatunk mellett,azt mondja ez nem is minősül megcsalásnak hogy ő évekig nemi életet élt egy másik férfival. Azt állitja hogy engem akart ezzel büntetni mert rosszul viselkedtem,mondtam én meg azota folyamatosan kezdem megutálni ezért,eddig pedig azon az állásponton volt amin én hogy amit ő tett az egy ordas k-ság és most tessék,akkor eddig csak megjátszotta hogy ő is utálja az ilyes fajta női élőlényeket? hogy van ez?
2017. szept. 3. 09:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szüleidhez nem tudsz visszamenni? Pár hònapra, addig spótolsz egy kicsit, és utána kereshetsz új albèrletet.
2017. szept. 3. 11:12
 12/16 A kérdező kommentje:
nem élnek már.
2017. szept. 3. 12:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Keress másik albérletet, akár albérlőtással, ha egyedül nem tudnád fizetni, és ennyi. Meg attól hogy közös az albi, még tudtok szakítani, max együtt laktok, amíg muszáj (nem talál valamelyikőtök másik albit). Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Olyan nincs, hogy azért nem szakítok vele, mert közös az albérlet.
2017. szept. 4. 14:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Àtvágott és még ő neki àll felljebb szàmomra ez szànalmas .Amugymeg ha büntetésböl csinàlta ên azt semmi hinném el ez csak kifogás sztem .Azért csinàlhatta mert tudja hogy te ugy is mellette maradsz nem hagyod el őt .De sztem leckéztesd meg valahogy ne hagyd hogy ő diktàljon .
2017. szept. 4. 16:41
 15/16 anonim válasza:
Van egy rossz hirem: a baratnod NEM szeret teged! A #14-nek teljesen igaza van!!! O csalt meg es meg neki all feljebb?! Azert mond mindenfele hulyeseget, vedekezik mindenfajta orult hazugsaggal, mert tudja hogy ugyis megbocsatasz neki - talan tulzottan kimutattad, mennyire szeretted. O buntet teged?! EZ NAGYON ROSSZ VICC! Mi vagy te, gyerek? Mi rosszat csinaltal? Sajnos szeretted. Kerlek legy eros, es tedd meg a helyes lepeseket. Ne adj meg egy eselyt neki, ne bocsass meg, mert ez a lany sosem fog szeretni teged. Eddig sem szeretett, es ha megbocsatasz neki, ezutan vegkepp hulyenek fog nezni. Sajnalom :(
2017. szept. 4. 19:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Ugyanazért nem megy el, amiért te is vele maradtál. Közös albi, könyebb élet. Amint talál egy olyan brokit, ahol ott tud lakni, otthagy téged. Tedd lapátra, keress bérlőtársat vagy társulj be te egy albérletbe.
2017. okt. 21. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!