Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most mit csináljak? Megcsalt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Megcsalt, azota megutáltam!

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy amiota megcsalt a barátnőm vagyis mégegy barátot tartott azota nagyon másképpen veszem őt,vagyis más a szememben,tudta mindig is hogy borzasztoan rühellem a könnyűvérű nőket,de eddig mindig is egyetértettünk ebben ő is igy volt ezzel,most meg mit hozz a sors ő lett ilyen,sokáig tartott egy pasast a kapcsolatunk mellett,azt mondja ez nem is minősül megcsalásnak hogy ő évekig nemi életet élt egy másik férfival. Azt állitja hogy engem akart ezzel büntetni mert rosszul viselkedtem,mondtam én meg azota folyamatosan kezdem megutálni ezért,eddig pedig azon az állásponton volt amin én hogy amit ő tett az egy ordas k-ság és most tessék,akkor eddig csak megjátszotta hogy ő is utálja az ilyes fajta női élőlényeket? hogy van ez?
2017. szept. 3. 09:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Az ember mond dolgokat és csinál dolgokat. Mondani bármit lehet, a tettek viszont magukért beszélnek. Ejtsd a nőt, az ilyennel kár vesződni. 27/F
2017. szept. 3. 09:56
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Mit foglalkozol vele? Gondolom kirúgtad (ugye kirúgtad?), már nem a barátnőd (ugye nem?), lépj tovább.
2017. szept. 3. 10:00
 3/16 A kérdező kommentje:
az a baj összevagyunk kényszeritve a lakhatás miatt.
2017. szept. 3. 10:06
 4/16 A kérdező kommentje:
váltig állitja ő nem ribizke de mondom aki kapcsolatba van és mellette szexuális kapcsolatot létesit tartósan más férfiakkal főleg hosszu távon az bizony az.ha más tette volna akkor az lenne de mivel ő tette nem az ezt sem értem.
2017. szept. 3. 10:07
 5/16 A kérdező kommentje:
ja ami e legjobb hogy ő ezek ellenére halálosan szeret.
2017. szept. 3. 10:09
 6/16 A kérdező kommentje:
4 éves a kapcsolatunk,de állitolag eddig ő rendes volt és becsületes tisztességes.
2017. szept. 3. 10:10
 7/16 A kérdező kommentje:
mondtam neki hogy ezek után nem akarok vele lenni,erre azzal jött a szerencsétlen hogy akkor van valakim biztos.
2017. szept. 3. 10:15
 8/16 anonim ***** válasza:
80%

"Ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" - Orbán Viktor (durva, hogy tőle is lehet tanulni :D)

Ez egy cafat, dobd ki amint tudod. Ráadásul még hülyének is néz, és megpróbálja rád húzni a vízes lepedőt. Pofátlan r**banc.

2017. szept. 3. 10:22
 9/16 anonim ***** válasza:

Közös albérlet, vagy te költöztél az ő lakásába?

Vagy mi a kényszerhelyzet lakhatás szempontjából?

2017. szept. 3. 10:29
 10/16 A kérdező kommentje:
albérlet.
2017. szept. 3. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!