Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt az exével, hogyan tovább?
2 éves párkapcsolatról van szó. Nem részletezném, hogyan, a lényeg, hogy a barátnőm egyszer megcsalt a volt barátjával. Állítólag le nem feküdtek, mégis úgy érzem, ezt sem tudom megbocsájtani.
Ennek ellenére nem tudom őt elengedni. Vele képzeltem el a jövőt, mindent.
A barátnőm azt mondja, nagyon bánja, és velem akar lenni. De akkor miért csalt meg az exével, ha nem őt szereti?
Mit tennétek? Otthagynátok a szerelmeteket egy ilyen miatt?
20F 20L
Olyan könnyű másnak odavetni, hogy dobja ki, akit szeret. #4, ezen jót derültem
Keresel egy hűséges lányt. Mert ez így megy, hogy kimész a piacra, és amelyiknek a homlokán ott a "hűséges" címke, az jó lesz. Akciós ne legyen véletlenül? Nehogymár sokba kerüljön. Kérdező, fogalmam sincs, mi most a helyes lépés. Abban biztos vagyok, hogy a hűség döntés kérdése. A barátnőd akkor, ott máshogy döntött. Ugyanakkor emberek vagyunk, akik néha hibáznak és rossz döntést hoznak. Egyetlen rossz döntés miatt nem biztos, hogy mindent a kukába kell dobni.
Sajnállak, hogy egy ilyen nővel képzeled el a jövőt. 20 évesen... vagy valami elmaradott falun éltek, és attól félsz, nem találnál másikat?
Most még lehet, hogy nem feküdtek le, de idővel úgyis meg fogja dugni, vagy az ex, vagy más.
Átéltem ugyanezt, sőt többet.
Utólag csak egy megoldás van. Ennek itt a vége és ennyi.
Egyszer megtette, megteszi újra és újra, hiába sír neked és ígér bármit.
Nézd meg mit mond és mit tesz. Ellentétes a kettő. Csak azt mondja, amit hallani akarsz és azt teszi, ami neki jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!