Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit gondolsz a szeretődre?
Minden percben...
Ja nem. Nincs szeretőm, nem volt, és nem is lesz soha. :)
21/L
nem volt még igazán szeretőm, de volt egy lány akivel flörtölgettem, hiába volt fix kapcsolat. Nem lett belőle semmi, mert nem tettem már meg azt a lépést, de közel kerültem hozzá.
Megtanultam, hogy egyszerre csak egy lányt tudok szeretni. Amíg volt a flörtölés, jóformán csak ő járt az eszembe, alig vártam, hogy írjon, azon filóztam, hogy én mit írjak neki, és otthon várt a barátnőm.
Nem vett észre semmit, de jóformán vele csak átlagosan törődtem, hétköznapi módon, nem igazán érdekelt, hogy mi lesz vele.
Megtanultam a leckét, egy csaj max és ha rá fordítom a teljes figyelmemet, akkor mind a ketten boldogok leszünk.
Üzenem annak aki csalja a "párját"
Hogy a saját anyját is megbaxna ha engedné! Remélem az asszony/férjed is csal váláskor pedig egy forint se jusson nektek! (Ja és nem egy megcsalt emberke vagyok mielőtt meg valaki felhozná) :D
Szerető vagyok. Nekem nincs párom. Sokat gondolok rá. Naponta többször is eszembe jut. Hiányzik, úgy érzem szeretem...
Miért tetted fel a kérdést? Ebben a cipőben jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!