Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyit gondolsz a szeretődre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit gondolsz a szeretődre?

Figyelt kérdés
Egy nap többször is eszedbe jut vagy csak néha? Milyen érzéssel tölt el ha rá gondolsz?
2017. szept. 1. 10:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%
Üzenem az összes embernek akinek van szeretője, hogy remelem boldogtalanként, magányosan fog egyedul megrohadni:) ❤
2017. szept. 1. 10:37
 2/15 anonim ***** válasza:
46%

Minden percben...

Ja nem. Nincs szeretőm, nem volt, és nem is lesz soha. :)

21/L

2017. szept. 1. 10:42
 3/15 anonim ***** válasza:
76%

nem volt még igazán szeretőm, de volt egy lány akivel flörtölgettem, hiába volt fix kapcsolat. Nem lett belőle semmi, mert nem tettem már meg azt a lépést, de közel kerültem hozzá.

Megtanultam, hogy egyszerre csak egy lányt tudok szeretni. Amíg volt a flörtölés, jóformán csak ő járt az eszembe, alig vártam, hogy írjon, azon filóztam, hogy én mit írjak neki, és otthon várt a barátnőm.

Nem vett észre semmit, de jóformán vele csak átlagosan törődtem, hétköznapi módon, nem igazán érdekelt, hogy mi lesz vele.

Megtanultam a leckét, egy csaj max és ha rá fordítom a teljes figyelmemet, akkor mind a ketten boldogok leszünk.

2017. szept. 1. 10:50
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
Sokat .Nehéz is lenne nem gondolni rá, hisz egész nap levelezünk :)
2017. szept. 1. 10:54
 5/15 anonim ***** válasza:
42%

Üzenem annak aki csalja a "párját"

Hogy a saját anyját is megbaxna ha engedné! Remélem az asszony/férjed is csal váláskor pedig egy forint se jusson nektek! (Ja és nem egy megcsalt emberke vagyok mielőtt meg valaki felhozná) :D

2017. szept. 1. 10:58
 6/15 anonim ***** válasza:
67%

Szerető vagyok. Nekem nincs párom. Sokat gondolok rá. Naponta többször is eszembe jut. Hiányzik, úgy érzem szeretem...

Miért tetted fel a kérdést? Ebben a cipőben jársz?

2017. szept. 1. 11:01
 7/15 anonim ***** válasza:
43%

Es kuldenem Stevie Wondertol a Part time lovert, mindenkinek aki szereti!

[link]

2017. szept. 1. 11:18
 8/15 anonim ***** válasza:
48%
Sokszor gondolok rá.
2017. szept. 1. 11:21
 9/15 anonim ***** válasza:
59%
Heti egyszer, még pedig, annyit, hogy meg kéne beszélni a következő talit.
2017. szept. 1. 11:52
 10/15 anonim ***** válasza:
61%
Sokszor, többet mint ő, de ez már csak ilyen. N
2017. szept. 1. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!