Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz az ilyen férfiról?
Kb. 10 évvel ezelőtt próbált járni egy lánnyal, állandóan kereste a társaságát, levelet, smt-t írt neki, de a lány visszautasította. Akkor volt a lány kb. 20, a fiú 27.
Mostanában újra megkereste a lányt, mert még mindig odavan érte, de az újra lekoptatta. Szerinted az ilyen férfi kitartó vagy szánalmas?
szánalmas, de csak annyira, h. nem bír túllépni rajta.
szerintem hagyja a lányt békén, ha semmit nem akar tőle.
Ez pont a szánalmas 😃
Pótanyucit keres, akihez örökre ragaszkodhat, mind a csecsemő az édesanyjához, igazi társfüggőségben szenvedő ember.
Én nem látom a problémát. Kerestem már meg 5-6 év után lányt. Eszembe jutott mi lehet vele. Épp nem volt senkim. Ez idő alatt volt 7-8 nő az életemben.
Emiatt nem éreztem magam szánalmasnak. Mondjuk semmilyen egyéb ok miatt sem az utóbbi 1-2 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!