Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja meg egy családos apa a párját? Aztán ha lebukik megesküszik, hogy soha többé!
Figyelt kérdés
Miért csalja meg,ha állítása szerint ő a mindene,nem akarja elveszíteni,ő a tökéletes!Férfi de sír,csak el ne hagyják!!Férfiak!!!Hogy is van ez?????!!!!2017. aug. 25. 15:56
31/36 anonim válasza:
Nalunk ket gyerek van, szex max havi 2. Visszamegy dolgozni aztan jobb lesz. Vagy nem. Ki tudja. Nekem is megfordult a fejemben a megcsalas mert regen nem ilyen volt, de nem tudnek a tukorbe nezni vagy a gyerekeimre. "Nezzetek itt van apatok aki felredug". Raadasul mar eleg sok utalast is eszrevettem kolleganoktol pl.
Elfogadtam hogy ez van, mert szeretem es tudom milyen elvalt csaladban felnoni.
Sajna nehez elfogadni a radikalis valtozast es en mar gyakorlatilag mindent megprobaltam.
35f
32/36 anonim válasza:
Nálunk 3 szép felnőt gyerek!Héti 2-3 szex,es szőrtelenítek!Csinosnak mondott,gondoskodó,és nem sárkány!Büszkén mutatkizik velem,közös programok,sok sok nevetéssel.Anyago problémáink nincsenek,mimdig van kitűzött célunk!Kávéval ébresztem,miden nap meleg kajával várom!A családot összetartom!Mégis megcsalt!Nem tudja,vagy nem akarja tudni miert!Most esküdözik,hogy ikyent nem csinál soha többé velem,nem fog ilyennel csalódást okozni!Jobb lenne ha tudná,ha elmondaná mi a baj,mert akkor tudnánk ezen valtoztatni,de így mit??!Es ha minden ugyan igy megy,akkor ujra megfog ismétlődni!Mert megfog,ugye?!Senki nem tud megváltozni!
33/36 anonim válasza:
# 32/32Lehet, a párod is olyan mint én. A szőrtelenítés már bőven ok a csalásra.
34/36 anonim válasza:
Soha többet ....1,2,3 és meg....
Ilyenek és kész de nem mindenki, ahogy lányokban sem. Ki kell fogni. ::))
35/36 anonim válasza:
Lehet, hogy megtehet valamit, amit otthon nem tehet vagy nem kap meg, pl egy kiadós szopás...
Pl anál...
Pl többes szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!