Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 3 éve nagyon jó barátságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve nagyon jó barátságban vagyunk az egyik kollégámmal. Mindketten családos emberek vagyunk, de én egy ideje többet érzek a barátságnál. Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy tönkremegyek ebben az őrlődésben. Nálunk sajnos problémák vannak otthon, biztos emiatt is vagyok labilisabb érzelmileg. Minden nap együtt lógunk, ha próbálom elkerülni keres, ír, hívogat... Egy-egy véletlen "összekoccanáson" kívül nem volt semmi, nem hiszem, hogy ő többet érezne, de nekem ez így nagyon nehéz. Nem tudom hogy oldjam meg a helyzetet, munkahelyet nem válthatok, és közben megveszek érte. Mondjam el neki mit érzek és kérjem meg hogy ne járjunk össze többet?
2017. júl. 30. 00:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Oldd meg az otthoni problemakat. Oke most a munkatarsad, aztan majd jon mas, aztan mas.

Ne a tunetet probald megoldani, hanem a valos problemat.

2017. júl. 30. 00:32
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem irigyellek. Nehéz dió.

Szeretője ne legyél. Gondolom az ő párkapcsolata rendben van.

A tiédet kell rendbe tenni. Vagy megjavítani, vagy lecserélni.

Munkahelyi kapcsoltaról tudnék rosszakat mesélni...

2017. júl. 30. 03:10
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem hűtsd le magad. Felnőtt, házas, családos nő vagy, ne ácsingózzál már más pasira, pláne nem foglalt pasira. Az eszem megáll. Ne mássz bele más kapcsolatába,csak mert a tied nem jó. Az övé lehet, hogy nagyon jó, nem hiányzik a botrány.

Hozd helyre a házasságod, dolgozzatok rajta a férjeddel. Ha nem meg,akkor válj el és úgy ismerkedj, ne házasként.

2017. júl. 30. 08:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, ha összejöttök, szakítotok, egy hét, vagy hónap múlva, akkor megint csak válthatsz munkahelyet. Lehet te is tetszel neki, az alkalomra lecsapna, de a családot nem hagyná ott. Szerintem beszélj vele, hogy ne keressen, mert úgy látod ez kezd túlmenni a barátságon. Te pedig nem akarsz a szeretője lenni. Más lenne, ha függetlenek lennétek ugye, de ez tisztességtelen lenne mindkettőtök családja felé.
2017. júl. 30. 14:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Azzal sem vagy kisegítve igazából,ha ez kölcsönös és bejössz neki.Talán te még új életet is kezdenél miatta,de neki nem biztos,hogy hiányzik a botrány.Szóval kis önuralom.Ha otthon nagyon sz..r minden,akkor válás.
2017. júl. 30. 15:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtsd el.

Esetleg ha annyira közel érzed magadhoz, akkor üljetek le beszélgetni és mondd el neki, hogy nagyon összezavar a jelenléte, ezért szeretnéd kicsit lazábbra fűzni kettőtök viszonyát.

Nem kell eltitkolnod előle az érzéseidet, valószínű jobban is fogod érezni magad, ha kimondod azt, ami benned van.

Ugyanakkor azt sokaknak tudatosítania kéne a mai világban, hogy tingli-tangli indokkal nem lehet otthagyni azt az embert, aki évek óta szeret, becsül, mellettünk áll. Tűrni kell, hinni, fogni egymás kezét és mérhetetlenül szeretni. Vagyis én azt mondom, ha évek óta jól megvagytok, közös családotok van, akkor egy fellángolás miatt nem szabad elhagyni (ha csak nem ver, vagy alkoholista). Meg kell próbálni megoldani a problémákat, mert igen. Most érdekesebb az új, ugyanakkor egyszer mellette is eljutnál ugyanerre a pontra.

2017. júl. 30. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Ami a kollégát illeti, beszéld meg vele, hogy neked kéne egy kis távolság. Meg fogja érteni

Tedd helyre az otthoni gondokat, stabilizáld a szitut. Utána könnyebb lesz barátként tekinteni a kollégádra, ha otthon nyugi van.

2017. júl. 31. 00:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Detto!Ezt én is írhattam volna!Mar 4 éve vagyunk kollégák,eddig is szimpatizaltunk,de semmi különös!Aztán itthon kiderultek nem túl szép dolgok,elkezdtem máskép nézni rá.Eszrevette ő is!Erzem egyre közelebb kerülök hozzá érzelmileg!Egyik nap erőt veszek magamon,hogy nem szabad arra a színtre sülyednem mint a parom,es ha valaki en tudom milyen megcsalva lenni,ezt nem kívannám az ő párjának soha!Azert mert velem megtették,nem tehetem más eletét tönkre.A srác sem külömb,hisz családja van,közben meg velem flörtöl,kell ez nekem?Aztan a masik gondolatom pedig az,hogy igen kell.Hogy pár percre elfelejtsem a keresztem!Ha nem lepek á határokat nem ártok senkinek!A szívem melyen pedig tudom,hogy bármikor átlépném vele ezeket a határokat,bármennyire is tudom mi a helyes!Az nem mentség hogy lelkileg kész vagyok!Erre nincs mentség!Még az sem,hogy ok okozat!
2017. aug. 28. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!