Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem vagyok szerelmes, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok szerelmes, de barátságnál többet érzek. Ez mi?

Figyelt kérdés

Már az elején azt éreztük,hogy jobban szeretjük egymást mint a barátok. Ezt nem tudom megmagyarázni, egyszerűen ezt érzem, ő is.

Viszont, nem vagyunk szerelmesek. Valahogy ö nem az a férfias tipus, talán sose szeretek bele. Anélkül nincs kapcsolat számomra.

De, lehetséges,hogy mégis megtörténik?

Köszönöm a válaszokat!

L/25

2017. jún. 11. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Simán lehetséges. Idővel kiderül.

33F

2017. jún. 11. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:

mi honnan tudjuk?

ez sztem sima emberi, baráti szeretet, ffi-nő barátság.

nem kell erőltetni a párkapcsolat meg a szex felé egyáltalán.

2017. jún. 11. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Talán ez még nem szerelem de mindenképp lehet az....

Ha többet találkoznátok,beszélnétek akkor simán kialakulhat..

2017. jún. 11. 23:52
 4/6 BlackSword ***** válasza:

Ez nem az, talán sosem lesz az... Ha erőltetitek csak nagy sz@r lesz belőle... De az tuti, hogy a barátságotoknak lőttek örökre, ha vége lesz...

A szerelem az első pár percben eldől... Ami kialakul az a barátság, a tisztelet és a megértés...

2017. jún. 12. 07:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Semmit nem erőltetünk, szimplán megvan az a bizalom és öszinteség amire szükségünk van egy kapcsolathoz. Ha belső alapján kellene választanom, ő lenne az akivel élnék. Ennyi.
2017. jún. 12. 15:26
 6/6 BlackSword ***** válasza:
Valamiért mégis kiírtad a kérdést... Mert nem vagy szerelmes... És innentől kezdve nyuszifül csak romlani fog a helyzet... Szikra nélkül nagyon nehéz tüzet gyújtani...
2017. jún. 12. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!