Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja meg egy családos apa a párját? Aztán ha lebukik megesküszik, hogy soha többé!
# 3
A többség más fehérneműjét sem venné fel.
Te egy férfi farkán osztozol valakivel, és erre vagy büszke.
LOL
Minden házasságban vannak hullámvölgyek, nehezebb időszakok, ellaposodik a szexuális érdeklődés. Ez valahol természetes is, hiába mondja bárki,hogy fenn kell tartani a párkapcsolatban az egymás iránti érzelmeket, az élet hozta nehézségek miatt azért ez nem mindig olyan egyszerű.
Aztán jön egy lehetőség, amit a pasi kihasznál, mert hát csak pasi....Én még - nőként- azt is elhiszem,hogy szereti a feleségét, mélyen megbánta a félrelépést, és tényleg nem akarja elveszíteni.
#10es vagyok
Nagyon szívesen kedves kérdező. Leginkább gondolatébresztőek ezek az előadások, beszélgetések, aztán úgyis mindenki saját belátása szerint próbál továbblépni, remélem mielőbb rendeződik a ti helyzetetek is.
Ne aggódj,mindegyik megcsalja a párját,kell az izgalom,a friss husi az életükbe! Van aki lebukik,van aki nem! Van aki bevallja,van aki nem!
Az számodra gyenge vigasz,hogy a szerető csak pótlék! :)
Az én párom is megcsalt.Aztán jött a bűnbánó arc,viselkedés!Azt hittem lehet folytatni,meglehet bocsájtani,megpróbálni.De közben észrevettem a kollégám közeledését,aki addig is próbálkozott,de én nem foglalkoztam vele,hisz HŰSÉGES párom van (volt) !
Elfogadtam a közeledését,most ezek a percek amikor nem gondolok a sok aljasságra amit velem tettek.Nincs lelkiismeret furdalásom!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!