Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csalja meg egy családos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalja meg egy családos apa a párját? Aztán ha lebukik megesküszik, hogy soha többé!

Figyelt kérdés
Miért csalja meg,ha állítása szerint ő a mindene,nem akarja elveszíteni,ő a tökéletes!Férfi de sír,csak el ne hagyják!!Férfiak!!!Hogy is van ez?????!!!!

2017. aug. 25. 15:56
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
szexhiány,monótónia
2017. aug. 25. 16:20
 12/36 anonim ***** válasza:
88%

# 3

A többség más fehérneműjét sem venné fel.

Te egy férfi farkán osztozol valakivel, és erre vagy büszke.

LOL

2017. aug. 25. 16:22
 13/36 A kérdező kommentje:
#3 Én azért erre nem lennék annyira büszke!Pont az ilyen nők miatt tekintenek ki,nem a "bálnák" három gyermeket szülő nevelő nők miatt!Hisz végülis nem téged választanak,csak egy pótlék vagy!Lehet ez már egy válasz is a kérdésemre!Ha nincs ..va nincs ...fi!Ha nem teszi szét a lábát a magadfajta,akkor nem tudnák meg...ni!!! :D
2017. aug. 25. 16:28
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Minden házasságban vannak hullámvölgyek, nehezebb időszakok, ellaposodik a szexuális érdeklődés. Ez valahol természetes is, hiába mondja bárki,hogy fenn kell tartani a párkapcsolatban az egymás iránti érzelmeket, az élet hozta nehézségek miatt azért ez nem mindig olyan egyszerű.

Aztán jön egy lehetőség, amit a pasi kihasznál, mert hát csak pasi....Én még - nőként- azt is elhiszem,hogy szereti a feleségét, mélyen megbánta a félrelépést, és tényleg nem akarja elveszíteni.

2017. aug. 25. 16:43
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

#10es vagyok

Nagyon szívesen kedves kérdező. Leginkább gondolatébresztőek ezek az előadások, beszélgetések, aztán úgyis mindenki saját belátása szerint próbál továbblépni, remélem mielőbb rendeződik a ti helyzetetek is.

2017. aug. 25. 17:22
 16/36 anonim ***** válasza:
14%

Ne aggódj,mindegyik megcsalja a párját,kell az izgalom,a friss husi az életükbe! Van aki lebukik,van aki nem! Van aki bevallja,van aki nem!

Az számodra gyenge vigasz,hogy a szerető csak pótlék! :)

2017. aug. 25. 18:36
 17/36 A kérdező kommentje:
Nem magam miatt kerdezem.A hugom most a szenvedő alany.Ami nem jelenti azt,hogy velem vagy bárki massal ez nem tortenhet meg!Egyszeruen ertetlenkedem,mert almomban nem gondomtam rola!Minta hazassag volt az övék :/
2017. aug. 25. 18:56
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
Te nem is fogod megerteni, mert hianyzik nehany iq pont hozza.
2017. aug. 25. 19:04
 19/36 anonim ***** válasza:
23%
Én azt kérdezném ehhez kapcsolódva,hogy ha megbocsájtanak neki,akkor meg tud e változni!!!Ha megakar!
2017. aug. 25. 19:19
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is megcsalt.Aztán jött a bűnbánó arc,viselkedés!Azt hittem lehet folytatni,meglehet bocsájtani,megpróbálni.De közben észrevettem a kollégám közeledését,aki addig is próbálkozott,de én nem foglalkoztam vele,hisz HŰSÉGES párom van (volt) !

Elfogadtam a közeledését,most ezek a percek amikor nem gondolok a sok aljasságra amit velem tettek.Nincs lelkiismeret furdalásom!!!!!!!!!

2017. aug. 25. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!