Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy döntsek? Te mit tennél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy döntsek? Te mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés
Sokféle megcsalást olvastam itt a gyiken de röviden leirom ami velem történt,19 éve élek együtt a feleségemmel két nagy gyermekünk van,az utobbi pár esztendőben napivá váltak a veszekedéseink vagyis a feleségem minden nap valamibe belekötött itthon mintha kereste volna az ürügyet hogy belémköthessen. Mindig kérdeztem tőle mi a gond,ő erre csak annyit mondott munkahelyi problémák okozzák a feszkót,mondtam neki nem túlzottan jó a kapcsolatunk nem kéne javitani rajta? Azt mondta ez olyan amilyen,jó én ebbe bele is nyugodtam. Pár hete viszont kiderült,hogy összeszűrte a levet a munkatársával aki jóval fiatalabb volt nála majdnem a fiával egy idős,a viszony állitolag több éve folyt közöttük. Évekig ment a bujkálás a panzioba járás a kivett szabadnapokon és hasonlók,pedig a szex rendben volt közöttünk(vagyis azt hittem) most hogy kiderült minden megszakitotta a kapcsolatot vele "állitolag" és azzal állt elő hogy javitsuk meg a házasságunkat és stb,állitolag "érzelemmentes" kapcsolat volt ez,erre megkérdeztem hogy csak a szex miatt volt? azt mondta nem,fogalmam nincs akkor miről szolt,ha nem a szex és nem az érzelmek domináltak,akkor mi? Na tehát zavarban vagyok hogy mitévő legyek,azzal menti magát mint amikor ilyenkor ezek az ember tipusok szoktál,hogy azt "hitte" nekem is van barátnőm,mivel divat már a mai világban a szeretőzés.Te mit tennél a helyemben? Kérlek kort és nemet is irj,mert kiváncsi vagyok ki hogyan látja ezt a dolgot.köszönöm.
2017. aug. 21. 08:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
leültünk megbeszélni ő akarja "rendbehozni" ő könnyen beszél erről nekem kell a karót lenyelnem,pedig világ életemben utáltam az ilyen tipusú nőket akik megcsalják a férjüket/párjukat.
2017. aug. 21. 09:18
 12/20 anonim ***** válasza:

Teljesen felesleges azon agyalni, hogy miért csalt meg. 99%, hogy azért, mert volt rá lehetősége, és azt hitte, hogy nem bukik le. Semmilyen más ok nem kell.

A veszekedés azért volt, hogy ezzel saját magát mentse maga előtt: úgy érezte, ha rossz a házasság, akkor "jogos" a félrelépés.

Hasonló helyzetben én elváltam. Nem bántam meg.

Többek között azért, mert onnantól nincs már bizalom. Állandóan azon kattognék, hogy hol van, kivel, miben hazudik. Ő meg ment volna megint félre, mert "boldogtalan".

Van az, amikor jobb külön utakon.

2017. aug. 21. 09:27
 13/20 A kérdező kommentje:
lehet igazad van,mert még most is ő támasztana feltételeket nekem hogy ebben a helyzetben van.
2017. aug. 21. 09:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát figyi, azért szar ügy ez, mert nem is csak egyszeri hibáról van szó, hanem hosszú ideig átvert téged és másik pasival hetyegett. Én ezt már nem tudnám elnézni. Ha egyszeri esett lett volna és utána sírva rohant volna hozzád elmondani az egészet, akkor még csak-csak elgondolkodtam volna, és talán adtam volna egy esélyt a kapcsolat helyrehozására. De így... éveken át megcsalt téged és a szemedbe hazudott. Ezt már nem bírnám lenyelni.
2017. aug. 21. 09:55
 15/20 A kérdező kommentje:
"sírva rohant volna hozzád elmondani" mégcsak bocsánatot sem kért :-) ugy veszi mintha neki ez járt volna.
2017. aug. 21. 09:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Na ha ez így van, akkor te is tudod mit kell tenned.
2017. aug. 21. 09:58
 17/20 A kérdező kommentje:
ami a pláne hogy mindezért csak én vagyok a hibás nem ő! :-) egy vicc amugy az egész!
2017. aug. 21. 10:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de a kapcsolatotok megromlásáért te IS hibás vagy. Én megértelek, a csalást elítélem, de azért már bocs, ha minden rendben volt köztetek ez nem történt volna meg, az, hogy ő vitákat generált te pedig csak védekeztél....elég gyenge érv.

Ettől függetlenül gondold át, akarod-e még megjavítani a helyzetet. Ha igen, meg kell bocsátanod neki. Ha nem, akkor pedig váljatok el, ilyen egyszerű.Nem is értem, miről szól a kérdés. Meg akarod javítani EZT a kapcsolatot EZZEL a nővel? Meg tudsz bocsátani? Ha nem, lépj.

N 40

2017. aug. 21. 11:43
 19/20 anonim ***** válasza:

Figyelj! Én is egy jó ideje kapcsolatban vagyok, mindenhol vannak hullámvölgyek.

Volt, hogy stresszes volt a munkám, a párom 12 órákat dolgozott és rajtam vezette le a feszkót. A szex sem olyan volt vagy egyáltalán nem is volt, hazaért és beesett az ágyba. Volt egy erős évünk, amikor kicsit meginogtam érzelmileg és megismertem valakit a munkahelyen aki nagyon megtetszett. Viszont SOHA nem csaltam meg a párom. Semmi nem történt. Volt egy komoly beszélgetésünk, munkahelyet váltottunk és azóta minden rendben van. Igaz a közhely, miszerint a hűség az döntés kérdése. Meg tudtam volna nem 1x csalni, ki sem derült volna. Mégsem tettem, mert utána nem győztem volna arcon köpni magam. Szerintem ez elfogadhatatlan egy kapcsolatban, én se bocsátanám meg.

30N

2017. aug. 21. 14:50
 20/20 anonim válasza:

"ami a pláne hogy mindezért csak én vagyok a hibás nem ő! :-) egy vicc amugy az egész!"

Ez az első szakításod?Mert ezek szerint az ha meg vagy lepődve, hogy te vagy a hibás mindenért!Még hogy ő kérjen bocsánatot ne viccelj már...biztos nem találtad ki(ez a kedvencem), hogy ő mit szeretne.Lényeg az, hogy a faszinak csak dugásra kellett, és mivel(feleségeddel ellentétben) nem akar tőle többet ezért megpróbál visszamenni hozzád mert egy papucsnak néz!A helyedben a sarkamra állnék és elküldeném...szóval oda!

2017. aug. 26. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!