Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalók nem gondolnak bele abba, hogy mekkora fájdalmat okoznak a megcsalt félnek?
Az a baj a mai emberiseg gyava,nem lenne ennyi megcsalas.sztem sincs olyan,hogy a masik hibaja!mire fel?ha valami nem jo javitani kellene rajta.ha az se megy szetvallni.semmi sem kotelezo.ha tegyuk fel engem elhanyagol a ferjem,nem torodik velem es ha en belebotlok egy olyan ferfiba akinek tetszem es bokol megnevettet... aztan megis csalom vele a ferjem.aztan kiderul(mert legtobb alkalommal kiderul es sajnos nem oszinten elmondjak a masiknak legalabb ennyi tiszteletet adva).a legtobb megcsalonak ilyenkor all feljebb,ok vannak felhaborodva.tegyuk fel lebukok.hmmm kiverem a patariat h figyu ferjecskem,nem kellett volna elhanyagolnod es akkor nem esek bele veletlenul egy masik fa..ba.meg sorolhatnam.undorito.ha valami nem
megy beszeljunk rola,valtozassunk vagy valljunk el.nem pedig megcsalom a masikat mert az o hibaja.ez igy egy jo kifogas csak.amit a megcsalok talaltak ki!!!!aki megcsalja a masikat gyava ember
Nálam gyávább férfi a világon nincsen de még bennem is lenne annyi, hogy mielőtt mással kavarok találkozzak a párommal és rendesen szakitsak vele ha valami nem stimmel.
Tudom mert engem csaltak meg úgy, hogy nem szólt semmit hanem csak simán összejött mással... nem kivánom másnak ezt
Helló!
Lehet, hogy abban bízik, hogy soha sem derül ki. Lehet, hogy úgy gondolja, ez a kis "affér" miatt nem kell akkora ügyet csinálni.
A megcsalás másképpen működik a ffiaknál és a nőknél: Míg a nők megcsalásához általában már szükséges az érzelmi elhidegülés, addig a ffiak szerelmes érzések mellett is léphetnek félre, hiszen náluk a szex sokkal egyszerűbben, bioösztönös szintről indul.
De az okozott fájdalom mértéke - mindezektől függetlenül - a másiktól függ. Van aki könnyebben túl teszi magát ezen, van aki összeomlik.
Megcsaló saját magát árulja el. Hiszen ő veri át a másikat, válik hazuggá.
Ezért kezdi el mosdatni magát avval, hogy a másikra mutogat.
Ha valakinek több emberre van szüksége akkor az éljen nyitott kapcsolatban.
Miert ne gondolnanak bele? Viszont nem mindenki erzi problemanak, fajdalmasnak, ha a parja megcsalja. Sokfelek vagyunk.
Miert nem lep ki a csalo fel a parkapcsolatbol? Mert egy parkapcsolat eppen meg lehet kituno, csak mert az egyik fel felrelep.
Kedves lanyok! Ha viszont nem viselitek el, hogy megcsalnak benneteket, akkor minek valasztottatok magatoknak olyan pasit, aki minden lyukba belemaszik? Nem hiszem el, hogy nem tudtatok, hogy milyen alakkal kezdtek. Tegyetek a szivetekre a kezeteket, tenyleg nem tudtatok?
Jézusi mondás: "Azt tedd a másikkal, amit szeretnél, hogy tegyen teveled."
Ugyan az egész Bibliából kitörölték a reinkarnáció tanát, de ma már sokan nyíltan beszélnek róla. Például szeretnék hivatkozni egy riportra, amit jóemlékezetű Déri János készített Horváth János prof-ral a "Nulladik típusú találkozások" c. sorozatában anno.
Van aki igen és van aki nem. Van aki így veszi, van akit meg az zavar legjobban az egészben, hogy Őt miért nem vették be gruppenezni. Nyilván az alkalmi jellegű, élménykapcsolatra gondolok, nem a beleszeretősre...
Egyébként szerintem magyarázkodás csak, hogy belegondolt vagy nem, vagy a másik fél hibája vagy sem. Ettől függetlenül ha meg akar történni, akkor megtörténik. És vannak olyan emberek, akikkel meg sose történik meg, mert hamarabb elválnak, bárki hibája is legyen a dolog. Erről szól a gerincesség és a becsület, amit ma egyre kevéssé divat emlegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!