Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most bukott le, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most bukott le, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Talomba hagytam még a dolgot lebukott a feleségem,hogy viszonyt folytatott a kollegájával éveken keresztül,szállódákba jártak,szorakozgattak,nem járt be dolgozni szabadnapon nem otthon volt hanem munkaidőben mással randizgatott,mit csináljak? Dobjak mindent vagy probáljam rendbehozni amit nem lehet?
2017. aug. 12. 08:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj ettől a nőtől ember!
2017. aug. 12. 09:12
 12/22 anonim ***** válasza:
63%

A nőknél nincs olyan, hogy érzelemmentes viszony, pláne ha éveken keresztül tart. Nő esetében legfeljebb akkor beszélhetünk érzelemmentes viszonyról, ha egy buliban csaprészegre issza magát, és valaki lekúrja a diszkó mögött a focipályán.

Teljesen mindegy, hogy érzelemmentes-e a félrekúrás, vagy sem. A megcsalással nem az a probléma, hogy a feleséged mással érintkezett fizikailag, de még csak nem is az, hogy más iránt vannak érzelmei. Mert hát az kit érdekel, mi, férfiak is leszünk néha szerelmesek más nőbe, vagy szívesen dugnánk rongyosra kb. minden harmadik nőt a strandon.

Épp ezért a megcsalást a bizalom irányából kell megközelíteni. Ha a feleséged megcsal téged, úgy hogy nem kérdezte meg előre, hogy megteheti-e, és te nem adtál rá neki explicite engedélyt, akkor azzal elárult téged, visszaélt a bizalmaddal. Ez pont olyan, mintha a saját testvéred kirabolna pl., vagy a saját anyád egyszer csak vesén szúrna egy konyhakéssel, miközben szeleteli a vasárnapi húslevesbe a zöldséget. Vagy a legjobb barátod átverne.

Elárul téged valaki, akiben megbíztál. Ennyire egyszerű a történet.

Az árulás pedig megbocsáthatatlan bűn. Aki egy ilyet megbocsát, az meg is érdemli, hogy úton-útfélen elárulják újra és újra. Úgyhogy dobd ki, azonnal. Ne is beszélgess vele, ne hallgasd a magyarázkodását, egyik füleden be, másikon ki, mert ezt nem lehet megmagyarázni. Még ma rakd ki a lakásból, vagy ha az ő lakása, akkor lépj le még ma, és add be a válópert.

2017. aug. 12. 09:29
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

khm...ezt a nevetséges közhelyet, mármint az érzelemmentes több éves szeretői viszony...

gondolom mikor beleereszkedett a kolléga farkába éveken keresztül, akkor se érzett semmit igaz?

én nem adnék több esélyt a dolognak, nem vagyok egy ilyen szabadelvű sokszínű liberális emberke aki meg tudná bocsájtani, hogy az asszony kúrvult mellettem éveken keresztül.

aljas és gusztustalan dolog az ilyen tett a férfi és a nő részéről is.

2017. aug. 12. 10:27
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt tovább akarod folytatni,tényleg szarba se nézed magad! Kapsz ezerszer jobbat bárhol.
2017. aug. 12. 12:33
 15/22 anonim ***** válasza:
12-es: nem értem ezt az árulásos dolgot. Ha engedélyt ad rá, akkor nem árulás? Miért árulna el valaki valakit, ha néha mással lefekszik? Ha ezzel nem bánja a másikat és együtt vannak, akkor ez szerintem nem árulás.
2017. aug. 12. 13:06
 16/22 anonim ***** válasza:

"nem értem ezt az árulásos dolgot. Ha engedélyt ad rá, akkor nem árulás? Miért árulna el valaki valakit, ha néha mással lefekszik? Ha ezzel nem bánja a másikat és együtt vannak, akkor ez szerintem nem árulás."

Hogy értsd. A bizalom, hogy valakinek a kezébe kést adsz, majd hátat fordítasz neki, hogy beléd vágja vagy nem.

2017. aug. 12. 13:53
 17/22 anonim ***** válasza:

Na, végre valaki vágja, hogy miről is szól a megcsalás, és miért lényeges momentum az, hogy a férje tudtával és beleegyezésével kefélt-e mással az asszony. Mert még egy sima párkapcsolatban is, ugyan kimondatlanul, de szokás, kultúra alapján van egy megállapodás, hogy nem kefélünk mással. Egy házasságban meg nem csak kimondatlanul van meg ez a megállapodás, hanem szó szerint esküt tesznek erre egymásnak.

Na most, ha valaki félrekefél úgy, hogy a párját nem kérdezi meg róla, hogy félrekefélhet-e, vagy megkérdezi, de a párja nem ad erre engedélyt, akkor azzal elárulja ezt a megállapodást.

Ha viszont én megkérdezem az asszonyt, hogy figyi má' Gizi, a szomszédasszony nagyon jól néz ki, és rám van gerjedve, megdughatom-e egyszer, és erre Gizi azt mondja, hogy persze, drágám, ha ennyire kívánod, akkor egy alkalom belefér, akkor ezzel nem árultam el a páromat.

2017. aug. 12. 14:08
 18/22 anonim ***** válasza:
Milyen kést adok a kezébe? Ezt hogy érted? Mert pl, ha tudom hogy néha félrekefél, akkor fel vagyok rá készülve és nem aggódom miatta, tehát nem árul el, ha ezt csinálja.... hiszen mondta előre.
2017. aug. 12. 14:38
 19/22 A kérdező kommentje:
én nem adtam engedélyt erre eltértetek a tárgytól.
2017. aug. 12. 14:56
 20/22 anonim ***** válasza:

Kérdező,mit szeretnél még hallani?

Egyébként neked van saját véleményed a témádról? :)

2017. aug. 12. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!