Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most bukott le, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most bukott le, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Talomba hagytam még a dolgot lebukott a feleségem,hogy viszonyt folytatott a kollegájával éveken keresztül,szállódákba jártak,szorakozgattak,nem járt be dolgozni szabadnapon nem otthon volt hanem munkaidőben mással randizgatott,mit csináljak? Dobjak mindent vagy probáljam rendbehozni amit nem lehet?
2017. aug. 12. 08:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Ha szereted hogy megcsalnak akkor tarsd meg. Aki egyszer megcsinalta tobbszor is meg fogja.
2017. aug. 12. 08:49
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Hany eves vagy? Gyereketek van?

En a megcsalast sosem bocsatanam meg. Meg ha egyszeri alkalom lett volna akkor sem, de igy hogy a hatad mogott tobbszor osszejartak meg vegkepp. Keress olyat, akinek csak te szamitasz. :)

2017. aug. 12. 08:50
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért jó neked, hogy megaláznak?

Azt hiszed, hogy szeret még a feleséged? Tudod, ha annyira szeretne, akkor nem történt volna ez.

Azonban jó lenne azon is elgondolkodnod, hogy mit rontottatok el közösen, hogy miért jutott idáig a kapcsolatotok!

Egy kapcsolatot két fél hozott létre, ha elromlik, arról mind a két fél tehet!

És még gondolkodol azon, hogy mit csinálj?

Ezen még kell gondolkodni egyáltalán?

Látom, egy szemernyi önbecsülés, tisztelet, önszeretet magad felé nincs.

2017. aug. 12. 08:52
 4/22 anonim ***** válasza:

Biztos rengeteg választ fogsz kapni,hogy azonnal dobd ki, ha megtette éveken keresztül miért is ne tenné továbbra is.

Az azért meglepő,hogy Te ebből semmit nem vettél észre!

Szerintem üljetek le, tisztázzátok. Ha hosszabb ideje éltek együtt, korábban jól működött a kapcsolat, vannak gyerekeitek, közös otthon, érdemes átgondolni.

De ha annyira azt érzitek,hogy nullára futott ez a házasság és nem lehet helyreállítani, akkor fölösleges tovább menni.

Elfelejteni a történteket biztos nem tudjátok, de kérdés az,hogy valamennyire tovább tudtok-e együtt lépni, vagy örökké ott marad ennek a helyzetnek a nyoma.

2017. aug. 12. 08:52
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
Általában válásellenes vagyok, de ha éveken keresztül ment ez a dolog, valószínűleg már rég halott a házasságotok.
2017. aug. 12. 08:54
 6/22 A kérdező kommentje:
azt állitja hogy érzelemmentes volt a viszonya
2017. aug. 12. 08:56
 7/22 A kérdező kommentje:
mindennpos megszokott életünk volt,igazán évekkel ezelött kezdett megromlani,igy utolag visszagondolva amikor elkezdte a fickóval a viszonyát,sokszor kérdeztem mi a baj,tehát pár éve kezdett megromlani a kapcsolatunk,a háttér figura miatt.
2017. aug. 12. 09:00
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha érzelemmentes lett volna, nem jártak volna szórakozni, csak szex lett volna.
2017. aug. 12. 09:00
 9/22 A kérdező kommentje:
szorakozni ugy értem hogy sétálni kajálgatni stb,
2017. aug. 12. 09:02
 10/22 Heart of Darkness ***** válasza:
100%

"azt állitja hogy érzelemmentes volt a viszonya"

Ez kb lényegtelen abból a szempontból, hogy elárult és megcsalt. Felesleges ezt folytatni és tovább húzni egymás idejét.

2017. aug. 12. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!