Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lassan egy éve tudom, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan egy éve tudom, hogy a sógornőm nem is egyszer megcsalta a férjét. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve tartom magamban, amit egy elcsípett beszélgetésből olvastam. Többször is csalta már a Németországban dolgozó férjét. Egy kicsi lányuk van. Ti mit tennétek a helyemben? Rossza a férje szemébe nézni, úgy, hogy mindent tudok, ha nem is részletesen. :(

Amikor hallom, hogy a kislányt átviszi a szüleihez, hogy vigyázzanak rá, már szinte sejtem mire készül. Annyira undorító ez a nő...

2017. aug. 7. 11:56
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

16: Te egy kicsit többet gondolsz köré. Élénk a fantáziád eléggé. :)

Amúgy amit megtudtam, és ami miatt kiírtam a kérdést, abból világos a számomra, hogy nem nyitott házasságról van szó és nem korábbi megcsalás sérelme. Szóval akik most ebbe az irányba indultak el a válaszadáskor eléggé eltévedtek.

Azt se írtam le egy szóval sem, hogy tutira borítom a bilit. Amúgy meg senkinek nem kívánom, hogy egy olyan ember szemébe úgy kelljen néznie, ahogy én teszem, mikor szerencsétlen hazavezet Németországból és találkozunk, úgy, hogy sajnos ezeket megtudtam. Annak se kívánom, aki nekiállt személyeskedni és engem is lehordott alaptalanul mindennek. Ez úgyis titeket minősít. Én nem pontoztam lefele.

2017. aug. 7. 15:28
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz elhinnem, hogy a pasi ottkint hűséges...Szerintem ez oda vissza megy, csak valamiért így kényelmesebb mindkettőnek. Ez nem normális kapcsolat. Egyébként a lányához jön haza főleg gondolom. Egyébként mélységesen elítélem a megcsálást de az ilyen kapcsolatokban mégis mit várnak az emberek. Előbb utóbb úgy is ez a vége.
2017. aug. 7. 17:23
 23/32 anonim ***** válasza:

Én örülnék, ha nekem szólnának, mert szerintem megalázó ha szinte mindenki tudja csak pont az érintett nem.

Nem tudod név nélkül megmondani neki,pl. levél vagy egy ismeretlen email címről levél?

2017. aug. 8. 10:56
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudtam, hogy a hármasozás mindennapos... Most szégyenlem magam, hogy már megint egy kis különc nyomi vagyok, aki normális párkapcsolatban sem tud élni, mert ezek szerint ez tök normális.

Igazuk van, ne mondd el, senkinek semmi köze semmihez, rohadjon meg mindenki egyedül, hazugságok hálójában. Most ezt a kort éljük kérdező, de bamba vagy, hogy ezt se tudtad.

Én mindenkinek azt szoktam mondani, hogy csak azt tanácsold másnak, amit szeretnéd, ha veled is tennének. Ezek alapján gondolom, hogy az itt válaszolók boldog tudatlanságban szeretnék leélni az életüket. (Tudatlanság áldás, ugyebár) Kívánom, hogy nekik se mondja el senki, ha hőn szeretett társuk a porba tiporja őket a hátuk mögött és álljanak majd egyedül, csodálkozva, hogy mindenki tudott már a csalásról, csak ők nem. Bizonyára megbocsátanának azoknak, akik hallgattak, mert ugye senkinek nem volt joga beleszólni/felvilágosítani őket, hogy a férjük/feleségük hónapok óta a kollégával hetyeg.

Nem tudom, én belebolondulnék, ha megtudnám (és megtudnám), hogy a párom megcsalt és ezt tudta más is rajtam kívül, csak egy gyáva sz@r volt és nem mondta el. Kinek mi... A GYK nagyközönsége szerint egy szentéletű idealista vagyok, majd megtudom milyen a másik oldalon állni, stb.

Én azt mondom tégy belátásod szerint. Küldj neki egy névtelen üzenetet, ha van bizonyítékod, akkor azt is csatold mellé, aztán ennyi. Ha a feleséged elhagy emiatt, gondolhatod, hogy hasonlóképpen állna ahhoz, ha ő csalna meg, ergó nem mondaná el neked.

Az meg nonszensz, hogy rögtön kitaláltatok a pasinak egy másik életet, biztos ő is szeretőzik, kamionos, stb. Egyik sem vált be, de azonnal kerekítettetek neki egy​sztorit, ami felmenti a nőt.

Nőként írtam mindezt.

2017. aug. 8. 20:32
 25/32 anonim ***** válasza:
50%

Par "tavkapcsolatban mindenki a megcsalja a masikat" okoskodonak. Osszesen 7 eves kapcsolatombol 3,5 evet abban huztam le, egyikunk sem csalta meg a masikat.

15-ös rinyalasara a gyerek jogairol... utaltam mindig is ezt a gyerekes, vegtelenul ures indokot, amit sokan arra hasznalnak, hogy a gyavasagukat betakargassak... igen, azt, amikor valaki arrol beszel, hogy csak a gyerek miatt nem valok el, az egyebkent csalfa, alkesz, eroszakos, stb paromtol. Vegulis a gyereknek joga van az apjahoz es ez a gyerekkor is biztos megerositene... biztos, az ilyen beszelgessen el egy ilyen gyerekkoron atment emberrel. (ES IGEN, AZ IS OKOZHAT KAROKAT, HA PL A GYEREK JON RA MAGATOL AZ ANYJA VISELKEDESERE.)

Ha a no ennyire gyakorian hetyeg masokkal, akkor szinte kizartnak tartom, hogy normalis kapcsolatuk legyen. Apuka tovabba kemenyen dolgozik, eltartja a csaladot, a notol meg ez a hala? Szerintetek egy ilyen kaliberu ferfi nem szeretne ezt tudni?! Nokent ugy gondolom ezt, hogy a ferfiak GYULOLIK, ha bepalizzak, lesajnaljak Oket. Plane, ha ennyit ad a kapcsolatba.

A Te oldaladrol viszont: keszulj fel, hogy a feleseged csaladja ruhellni fog, ha ezt a lepest megteszed.

Szoval tegy belatasod szerint...

2017. aug. 8. 22:37
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
#24 vled értek teljes mértékben egyet. Én hülyét kapnk, ha megtudnám, hogy "nem akrtak befolyni", meg "nem akartak megbántani", meg hasonló átlátszó indokok miatt kussoltak volna. Elég sokk, hogy a párom ezt tette, de hogy még a rokonaimtól, barátaimtól is meg kell válnom, az azért durva. Mert nekem személy szerint a hallgatás legalább akkora árulás, mint maga a megcsalás.
2017. aug. 9. 10:07
 27/32 anonim ***** válasza:
Az sem biztos, h a férj itthon is egy lepedőakrobata volt.
2017. aug. 10. 11:19
 28/32 A kérdező kommentje:
27: Akkor el lehet válni. Nem pedig hazugságban élni. :)
2017. aug. 10. 13:44
 29/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, tud bárki is arról, hogy tudsz a dologról?

Ha nem, akkor semmiképpen ne csinálj semmit. Ha esetleg kiderül, majd szépen letagadod, hogy tudtál róla korábban is. Ha így állsz hozzá, akkor abszolút nincs semmi vesztenivalód. De ha ebben az esetben borítod a bilit, akkor nem tudhatod, hogy mi lenne a környezeted reakciója. Lehet pont Te járnál a legrosszabbul, és ezt komolyan mondom. Elég valószínű, hogy rád haragudna meg mindenki, és ezt nem azért mondom, mert te vagy a hibás, hanem mert ismerem az emberi természetet.

Ha viszont akárki más is tudja, hogy tudsz róla, akkor is azt javaslom, hogy ne csinálj semmit, mert ezesetben is legfeljebb az áldozat, azaz a férj fog rád megharagudni (hozzáteszem, nem jogosan, mert te csak egy kívülálló személy vagy ebben a történetben). De ha elmondod, akkor lehet az egész rokonság meg fog utálni (a férjet is beleértve).

Ezt nem azért javaslom, mert homokba dugom a fejem. Nekem nincs véleményem erről az ügyről. Csak objektívan, a magam kis nézőpontja szerint föléhelyezkedtem a szituációnak, megvizsgáltam, és erre jutottam, az emberi természetet is vastagon figyelembe véve.

2017. aug. 10. 18:48
 30/32 anonim ***** válasza:
Sztem is a férje sem lehet hűsêges kinnt külföldön a feleség idehaza sem az .De gondolom ha ki is hűlt régen a hàzassàguk csak a pici gyerek miatt nem vàlnak el .Gondold el akkor a férje hogy jàrna ki melózni hogy eltartsa a gyerekét ha helyette bírósàgi tàrgyalàsra kell járni több jónap is kieshet .Ez egyfajta kényelmes megoldás mindkét részről egyépként meg neaggód kb 10-20év múlva az ilyen hszassàgok tönkre mennek majd ràérnek elvàlni.
2017. szept. 4. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!