Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz ha a barátnőm már többször megcsalta az előző barátjait?
Szerintem ki kéne deríteni az okát, hogy miért csinálta ezeket. Ha azért mert kb ilyen gyerekes szinten áll és nem tud komolyan elköteleződni, akkor jogos a félelem, hogy talán nem te leszel az akinek az oldalán nő válik belőle.
Ha viszont tanult a hibáiból, akkor nincs sok félni valód.
Én hiszek abban, hogy az ember képes fejlődni, tanulni, ezt segíthetik vagy gátolhatják. Illetve vannak kapcsolatok ahol az ember kifordulhat önmagából (már ne vedd védőbeszédnek, de sokat számít partner, ezt saját példámból tudom)
Mindenesetre szerintem érdemes lenne MOST lefektetni pár alapszabályt a viselkedésével kapcsolatba, hogy meddig mehet el, hogy mikor van lapát, és mit tegyen akkor úgy érzi a megcsalás lenne a megoldás. Pl. hogy inkább öntse ki a kis szívét, de feleslegesen ne romboljon egy jó kapcsolatot.
Kutyából nem lesz szalonna.
Tudok olyat, aki minden nőjét megcsalta eddig - mondjuk a legutóbbival 10 hónapig bírta enélkül, szóval... :"DDDD Az hozzá képest sok.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!