Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lassan egy éve tudom, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan egy éve tudom, hogy a sógornőm nem is egyszer megcsalta a férjét. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve tartom magamban, amit egy elcsípett beszélgetésből olvastam. Többször is csalta már a Németországban dolgozó férjét. Egy kicsi lányuk van. Ti mit tennétek a helyemben? Rossza a férje szemébe nézni, úgy, hogy mindent tudok, ha nem is részletesen. :(

Amikor hallom, hogy a kislányt átviszi a szüleihez, hogy vigyázzanak rá, már szinte sejtem mire készül. Annyira undorító ez a nő...

2017. aug. 7. 11:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ha meg a fent felvetett eset igazolódik be, hogy tud róla, akkor elegánsan elnézést kérhetsz és hivatkozhatsz rá, hogy te csupán korrekt akartál lenni vele. Így szerintem nem lehet rosszul kijönni belőle.
2017. aug. 7. 12:51
 12/32 anonim ***** válasza:
94%
Jól értettem, a férjed tesója és ők közel állnak egymáshoz, azt írtad lelki társak. Bekavarsz a sógornőnek, esélyes, a te kapcsolatodnak is lőttek. Én, azt is kiéreztem, nem az igazság, inkább a sógornő utálata beszél belőled.
2017. aug. 7. 13:05
 13/32 anonim ***** válasza:

Nem tennék semmit a helyedben.

Ha nagyon el akarod mondani valakinek, akkor az legyen a partnered, hiszen ez az ő rokonsága, neked semmi közöd hozzá.

Ha a párod azt mondja ne foglalkozzál vele, akkor fogadj szót, ez nem a te dolgod, és egyet kell hogy értsek azzal, hogy ha nem úgy cselekszel ahogy a párod javasolja akkor a ti kapcsolatotok látja kárát, vagyis egyszerűen nem éri meg ezzel foglalkozni.

40F

2017. aug. 7. 13:17
 14/32 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok. A feleségem nővére a sógornő. Utálni utálom, mert az is kiderült, hogy szét akar minket választani, miközben az ég világon semmi rosszat nem kapott tőlem. De ebből a szempontból más tészta. Ha eddig kedveltem volna, most úgyanúgy csalódtam volna benne. Csak rossz lenne végignézni, ezt az egészet, úgy, hogy a szerencsétlen férje önmegtartóztatja magát odakinnt, mert azt hiszi ezt viszont megkapja.

Vannak szükségletek, de ha rossz a távolléte a férjnek, akkor a pénz se kelljen. Inkább váljanak el csendben.

Amúgy nem kamionos, egy elég komoly mérnöki munkája van. Jó életet biztosít nekik.

Gondoltam én is arra, hogy nyitott kapcsolatuk lehet, akkor meg nem akarnék hülyét csinálni magamból. Vagy eleve csak a gyerek miatt vannak még papíron együtt. De szerintem hazugságban nevelni egy gyereket károsabb, mint ha megélne egy válást.

Ha a feleségem azért hagyna el, mert a sógorának kiteregetek, akkor eleve nem is ért volna sokat a kapcsolatunk.

(Köszi a választ mindenkinek, remélem tudtam is reagálni a ti válaszaitokra.)

2017. aug. 7. 13:22
 15/32 anonim ***** válasza:
15%

1, Honnan tudod, hogy "szegény, szerencsétlen férj"odakint szorgalmasan önmegtartóztat? Ha viszonya van, családon belül nem fogja elmondani.

2. Honnan tudod, hogy ő nem csalta már meg máskor az asszonyt, ez nem visszafizetés-e a nő részéről, akkor meg egyformák.

3. Most kint van, még bármikor haza költözhet, vagy ők kimehetnek hozzá, de te tönkretennéd a gyerek életét úgy, hogy neked ezek az emberek igazából senkik.

4. Ki a francnak képzeled te magad? Én sosem csaltam meg senkit, és nem szeretem a megcsalást, de ha az én családomban lenne ilyen és a párom bele pofázna, nem hiszem hogy meg tudnám bocsátani neki. Nem csak a megcsalás a gerinctelenség, hanem amit te csinálsz az is undorító. Semmi közöd ezekhez az emberekhez és te még azon rágódsz hogy tedd tönkre a kapcsolatukat úgy hogy kisgyereket nevelnek....Tudom, le fog ezért pontozni a sok igazságharcos aki szerint minden csalót ki kell végezni,de abba, hogy a gyerek életében mit jelent ez, senki nem gondol bele.

Olyan szinten vagy, mint az áskálódó, vén banyák aki nem a saját életével törődik.

2017. aug. 7. 13:31
 16/32 A kérdező kommentje:

#15: elkeserítő értelmetlen, személyeskedő fröcsögés. Ide nem is fogok lealacsonyodni...

A gyerekről annyit, hogy alig látja az apját, ha meg látja is, akkor mit láthat? A szülei jeges viszonyát? Egy ilyen színjáték a káros, nem a válás.

2017. aug. 7. 13:37
 17/32 anonim ***** válasza:
40%
szerintem mondd el, had repüljön a ribike. Vagy ha nem akarod személyesen akkor valahogy névtelen úton juttasd a tudatára.
2017. aug. 7. 13:48
 18/32 anonim ***** válasza:
82%

A 15-ös válaszolónak a 4-es pontjában kicsit sok a személyeskedés, de ettől függetlenül tökéletesen igaza van. A sógornődék ha úgy tetszik egy tök idegen család, számodra legalábbis mindenképpen, és ebbe akarnál beleszólni. Nekem ez úgy jön le, mintha Istent játszanál.

A sógornőd férje nagyfiú, nem óvodás, biztos magától is megbírkózik az esetleges nehézségekkel.

2017. aug. 7. 13:56
 19/32 A kérdező kommentje:

18: Én egy szóval nem mondtam, hogy Istent akarok játszani, ez egyedül a 15-ös válaszoló gondolata. Ne vedd át, mert nem hinném, hogy ez le lehet szűrni.

Igen, felnőtt férfi. A velős igazsághoz is joga van.

2017. aug. 7. 13:59
 20/32 anonim ***** válasza:
71%
Hát azt megértem sok nő elhiszi, hogy ott kint önmegtartóztatásban él, de hogy Te is férfi létedre. :) :) :) Ugyan már. Ráadásul mérnök. Dolgoztál mérnökök közt, mérnökségen, voltál kiküldetéseken? Mert én igen. Az irigység beszél belőled. Férfi létedre így foglalkozni olyan dologgal amihez semmi közöd, nagyon nem normális. Szerintem is megbeszélték, hogy ennyi időt külön vannak akkor az egyestét szex vagy a csak szex és más semmi belefér mindkettőnek. Értsd már meg semmi közöd az életükhöz, pláne a szexuális életükhöz. Nem olyan ritka a gruppen party, swingerezés , az meg, hogy valakik bevesznek egy 3.-at az meg szinte mindennapos. Honnét tudod, hogy ilyen nem volt e nekik? Amúgy tök mindegy a férj megcsalásnak venné vagy nem, haragudna vagy nem, NEM A TE dolgod. MoSt is azt mondom irigy Vagy, hogy nem Te dugod :)
2017. aug. 7. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!