Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen kifogást szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kifogást szoktak alkalmazni? Erre születni kell? Mivel szoktak védekezni a megcsaló felek?

Figyelt kérdés

Mindegyik "lény" kitalál valamit amivel védekezik,mégsem mondhatja hogy felállt,viszketett és azért,

milyen mesét szoktak előadni ha bukovári van,hallottam van olyan "puhatestű" aki ügyesen még a sértett,megcsalt

felet hozza ki hibásnak azért amit ő tett,és a végén a "sértett" fél kér bocsánatott,ilyenekre lennék kiváncsi,

állitólag a nők is máshogy védekeznek és a férfiak is.A Nők álltalában: elcsábitottak? a férfiak: nem tudtam

ellenállni? Kort nemet is kérek,köszi,

2017. aug. 1. 09:22
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
egyik havert csalta a nője szitu a következő,ő nem szerette a tagot akivel kavart erre a haver érzelmek nélkül szexeltél? nem! nem vagyok ribi! voltak azért ott érzelmek,na erre lépj valamit!
2017. aug. 1. 09:41
 12/28 A kérdező kommentje:
a nők szeretnek rendszerint zavarosak lenni,tudatosan vagy ösztönből,hogy a ffi ne tudjon kiigazodni rajtuk,de ők viszont nagyon is tisztába vannak mindennel.
2017. aug. 1. 09:43
 13/28 A legrosszabb ***** válasza:
Általában mindig a másik felet okolják a történtekért, ezek az emberek sosem hibáztatják saját magukat, ők mindig mindent jól csináltak, így hát muszáj, hogy valaki elvigye a balhét és az nem a megcsaló fél lesz.
2017. aug. 1. 09:43
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
Én azt a módszert alkalmazom,hogy pl. azt mondom hogy lefeküdtem a kollégámmal...Utána azt mondom,jajj csak vicceltem ám,jó poén volt nem ? Így a téma letudva.Tehát félig meddig bevallom,de nem hiszi el a másik.Tudatosan,tervezetten csinálom.N
2017. aug. 1. 09:49
 15/28 A kérdező kommentje:
igen,volt igy ismim,viccelt a feleségének hogy a fönökasszonyal kufircol megfogja magának----eredmény: elváltak együtt él a fönökasszonyal
2017. aug. 1. 09:51
 16/28 A kérdező kommentje:
olyat is hallottam hogy egy csajszi azt mondta akkor nagyon jó a férfével a szex ha tart szeretőt akkor a 100as
2017. aug. 1. 09:52
 17/28 anonim ***** válasza:

Ha most gépnél lennék, akkor linkelnék egy tegnapi kérdést.

Ebben azzal védekezik az illető "nő", hogy azt hitte a férjének volt valakije a 25 éves házasság utolsó éveiben.Emiatt feljogosítva érezte magát, hogy jóval fiatalabb pasival megcsalja, mert a barátnői ezt javasolták.És ő ezt nem érzi megcsalásnak.Feltételezésre alapozta a félrekefélését.Fuck Logic.

2017. aug. 1. 10:35
 18/28 A kérdező kommentje:
ami tény a nők nem a logikájukról és az eszükről hiresek,inkább az esztétikájukról.
2017. aug. 1. 10:40
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egészen pontosan nem minden nő az eszéről, logikájáról híres.Az sem, akiről írtam...de nem minden nő ilyen hülye.

Üdv.egy nő.

2017. aug. 1. 10:49
 20/28 A kérdező kommentje:
egy nő mindig a pillanatnyi érzései (ösztön) alapján dönt ezért is dugható a legtöbb ha pont mélyponton vagy veszekedés alatt áll egy párkapcsolat,lehet ha kibékülnek már akkor nem áll kötélnek pont a pillanatot kell megfogni,lehet ma igy vélekedik valamiről lehet egy óra mulva pont ellenkezőleg pont a lelki állapottól függ mivel érzések (ösztönök) alapján képesen dönteni,pont ezért kerülnek néha slmasztikába.
2017. aug. 1. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!