Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok 20 napja késik szoktunk védekezni . Az lehet hogy azért késik ennyit mert mostanában sokat idegeskedek?
Figyelt kérdés
2014. okt. 28. 00:31
1/6 anonim válasza:
Vegyél terhességi tesztet! Többet, mondjuk két-hármat és egymástól fél-egy napnyira vedd fel. Ha bármelyik pozitívat jelez, nőgyógyász! (Kilenc nappal a szex után már kimutatható a terhesség a tesztek segítségével.)
Sok okból fordulhat elő késés, főleg tinédzser korodban, amikor dúlnak a hormonok. De nem árt biztosra menni.
3/6 anonim válasza:
Lehetséges. Nagyon sok mindentől késhet. Én a helyedben csinálnék egy terhességi tesztet, és mindenképp nőgyógyász, ha terhes vagy, azért, ha meg nem, akkor azért, hogy ha valami gebasz van, kiderüljön!
4/6 anonim válasza:
szoktunk védekezni
Az nem egyenlő azzal hogy mindig.
5/6 anonim válasza:
Nekem hónapokig maradt ki. Terhességi tesztek mind negatívak voltak, aztán legutóbb megjött. Ilyen ez a pubertás... De azért vegyél tesztet, hogy ne izgulj fölöslegesen.
6/6 Szemcsipilla válasza:
20napja??? ooo kicsi lany nem tudtad hogy annak kell 28-30 nap ha elobb jonn meg akkor bajok vanak , nekem minden honapba van es 3-4 napig tart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!