Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miert poenkodik azzal a srac,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert poenkodik azzal a srac, hogy neki kicsi a farka?

Figyelt kérdés

Van egy srac akit nemreg ismertem meg, nagyon nagyon helyes es aranyos es jofej mindenki szereti igazabol es sok lany ods van erte azt tudom. Igazabol mar elegge alakul valami kozottunk ugy erzem, de o nagyon furcsa srac. Peldaul a multkor hat eleg sokat ittunk mar es negyen maradtunk o a haverjaval meg en baratnommel. Es a haverjaval poenkodtak aztan szobajott egy csaj aki hat eleg nagy ribi es beszeltek, hogy o csak 20cm folotti farkakkal foglalkozik es akkor mondta neki a haverja hogy hat akkor teged ez nagyon nem erint, o meg csak igy kinosan mosolygott aztan mondta hogy hat nem. Es utana meg o is elkezdett ezzel poenkodni es azon rohogtek.

En meg nem tudom ezt hovatenni, mert azthittem tetszem neki komolyabban mert multkor utalt erre es o is nekem. Dehat ilyet nem mondunk az elott aki tetszik nekunk legalabbis szerintem. Olyan fura volt baratnom se ertette, szerinte le akar koptatni (de szerintem nem). Csak ez furcsa nem? Ti mit gondoltok? Amugy nem zavarna ha tenyleg kicsi neki, nekem nem ez szamit hanem o maga.

2017. júl. 27. 18:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Sztem nincs ezzel semmi gond, ne kombináld túl. Azt mégsem mondhatta erre, hogy: "ne égess már a csaj előtt, aki bejön." Inkább megmutatta, h őt nem lehet kizökkenteni és ezt is poénra veszi.
2017. júl. 27. 18:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Önirónia, te jó ég. Lehet, hogy neki van a legnagyobb farka az egész országban.

Nekem sokkal szimpatikusabbak az ilyen férfiak, nem pedig azok, akik bedurciznának egy ilyen helyzetben.

2017. júl. 27. 18:09
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

Úh..

Szerintem tényleg kicsi neki. És nem csak 12 centi, lehet, hogy csak 6.

Szerencsétlen mit csináljon, ha a haverja szóbahozza csajok előtt? Sírjon? Naná, hogy próbált vele poénkodni.

Szerintem hívd el kettesben valahova, tutti önbizalomhiányos, az életben nem fog lépni feléd.

Hívd el!

2017. júl. 27. 18:16
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Aki "elég sokat" iszik, annak bármi kijöhet a száján. Még a vacsora is.

2. Menj a tini kategóriába!

2017. júl. 27. 18:17
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Hulye vagy.
2017. júl. 27. 18:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez is egyféle humor. Én is szoktam mondani adott tárggyal kapcsolatban, amit oktatok, ha szóbakerül valami és segítenem kell más kollégának, hogy: "Nem mintha én értenék hozzá vagy Persze ki vagyok én, hogy ebben okoskodjak". Ez hasonló gondolatmenet, ahogy előttem is mondták egy ilyen szituációban még kb ez a legkevésbé kínos dolog. Elütni egy poénnal.
2017. júl. 27. 18:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
igazuk van a többieknek, abszolút túlkombinálod :D
2017. júl. 27. 18:34
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondott olyat,hogy kicsi a farka,csak azt tudtuk meg,hogy nincs 20 centi..
2017. júl. 27. 18:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ok ketten tudnak valamit, amit te (meg) nem. Pl lehet, hogy 19 vagy 19,5 cm-es neki, amit tud a haverja is. ( beszeltek rola, egy csajtol hallotta , veletlen meglatta- igaz ebbol nemtudja leszurni, hany centi, de megtudja allapitani, hogy 11 vagy 19 )

Es ezt viccesnek gondoltak. Tudod , mikor te a legjobb baratnoddel gondolsz valamire, nem mondjatok ki, de megis tudjatok, hogy a masik is arra gondol, amire te. :)

Azert ha mar osszemelegedtetek, egyutt vagytok par honapja, kerdezz ra poenosan, hogy abba mi volt a vicces. Vagy lehet , addigra rajossz. :)

2017. júl. 27. 18:47
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg túl kombinálod.

Csak szórakoztak. Vicceltek.

Nekem mondta már a barátnőm, hogy amúgy nekem kicsi a farkam. Nem érdekelt, most se érdekel :D

Simán viccre vettem. Szex előtt mondta neki, hogy "Ugye most hozott nagyítót és csipeszt, mert különben nem tudunk semmit csinálni :O"

ÉS nem csak vele viccelek ezzel, hanem van olyan társaság, ahol én rendszeresen poénkodok azzal, hogy nekem kicsi. Úgy se tudják mekkora... illetve az egyik lány tudja, hogy mekkora, de most tegnap este azt ecsetelte, hogy rendszeresen hazudok, és nem is kicsi a farkam... ami fura, mert szerintem tényleg kicsi :D

De ilyen poénokat simán elsütök pl:

Valaki azt mondja: "Ez az üveg nem elég nagy, hogy beletöltsük az összes vodkanarancsot... Szerezz egy nagyobbat! "

Én: "Ezt mondta a barátnőm is, mikor először letoltam a gatyámat :("

...

Valaki: "Én azt szeretem a könyvekben, ha van tartalmuk, és hosszúak. Bűn és bűnhődés, háború és béke stb. .. Tehát ha úgy rendesen vastagok."

Én: "Tehát ami a farkamról szólna, azt nem olvasnád :)"

(ez mondjuk ritka szar itt, de érted) :D

Valaki: "Nézzétek milyen apró ez a hangya!"

Én:"Ti hangyának hívjátok? Azért ez már tényleg megalázó :O :D "

stb.

2017. júl. 27. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!