Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne jobb a 2 kicsi gyereknek? Nagyon nehéz helyzetben vagyok.
A gyerekek nem hülyék. Ha nem mutigálod a nőt, akkor is tudni fogják, hogy van másik nő. Sőt akkor lehet reménykednek is, hogy azért nem látják, mert apu inkább vissza akar jönni! Én akkor fogadtam el végleg, hogy apu nem jön vissza hozzánk soha, amikor megismertem a mostohám és a lányát. Hidd el fel fogják fogni a dolgokat!
Az lenne nekik a rossz, ha a pároddal rossz viszonyban vagytok. Az pokollá tudja tenni a gyerek életét. Mert a végén ő lesz a királynő a ti sakktáblátokon. Szóval ezt valahogy el kéne kerülni.
De egy új ember nem terheli meg a kölyköket. Nagyon elfogadóak tudnak lenni. És később sokkal rosszabb lenne, mikor egyszer derült égből villámcsapás jönne az új nő, mert nem tudnak vele mit kezdeni. Szóval ezt nem kell túlkomplikálni.
Ez úgy veszem ki, hogy inkább szól rólad és nem a gyerekekről?
Engem kicsiként nem az terhelt meg, hogy volt egy mostohám és közösen jól éreztük magunkat, hanem mikor mentem haza és azt kellett hallgatnom, hogy mit csináltak apám a dög és a ringyója, hogyan manipuláltak engem, és gyűlöli őket. Én jól éreztem magam a mostohámmal is. Apu boldogabb volt és sokkal könnyebben kijöttünk, mert a mostohámnak is volt egy gyereke tudott olyan programokat amiket együtt tudtunk élvezni. Míg amíg a mostohám nem volt csak apu és, addig legtöbbször lepasszolt a mamáméknak, vagy ha ment edzeni akkor én addig lődörögtem a sportcsarnokban, ő meg játszott a csapattársaival.
Hidd el, ha szereti a kicsiket, akkor a mostoha nem fog semmi időt elvenni. Fejezd be a hisztit, lépj túl ezen a dolgon és ne próbálj meg már most manipulálni a dolgokat, mert a vége nagyon rossz lesz! És nem neked, hanem a kölyköknek. Szeretnéd, ha nehezen találnának majd párt? Romlanának a szociális kapcsolataik?
Azt hiszed, hogy te jót cselekszel, de most épp tudatosan vagy tudat alatt de a személyes bosszúdhoz akarod a szerencsétlen kölyköket felhasználni. És így kezdődik az, hogy ha felnőnek akkor valami nem fog úgy működni bennük ahogy egy egészséges gyerekben kéne!
Mert én ezen átmentem! Tudom. Hagy ezt abba! Kérlek! Nagyon szépen kérlek!
Kicsit túllihedeg szerintem... De gondolom stabil kapcsolatban van párjával már éretlen tinik vagytok, hogy fél év múlva elhasználjátok a párotokat. Nem?
Bíznod kell a saját és az exed döntésébe. Ha csak ágybetétnek használja a nőcit, felesleges megismerniük a fiúknak. Ebben az esetben kérdezd meg, hogy tényleg ágybetétnek kell-e a nő. Ha nem, akkor szerintem nincs gáz.
Az élet velejárója ez is. Akkor is felfogják, hogy van valaki ha nem mutatjátok be.
A személyi maszturbálószereteket hagyjátok ki, de komoly kapcsolatnál miért ne lehetne? Legalább eldől, hogy mennyire működtök együtt családként. A picit nem lehet ebből kivonni, mert ő is hozzá tartozik. Most megszeretitek egymást, egy gabalyodtok, aztán meg a gyerekkel nem működik az szerinted nem gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!