Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mehet ez évekig?

Figyelt kérdés
3 hónapja van egy szeretőm, akivel egyre mélyülnek érzelmileg a dolgok, egyre közelebb kerülünk egymáshoz. De a párom nélkül nem tudom elképzelni az életem..lassan viszont a szerető nélkül se..A szeretőm egyedülálló. Most mi legyen? Ez fog menni évekig? Tudom, tudom, egyem amit főztem..de sorsszerű volt a találkozásunk és nagyon sok mindent adott a szexuális életemhez és emberileg is nagyon kedvelem. Mi lesz ha egyszer csak belém szeret , csak magának akar és választás elé állít..?:/

2017. jún. 26. 18:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%
Veled nem a megcsalás a baj, hanem a végtelen pökhendiséged. Én voltam szerető (nem, nem vagyok rá büszke, gusztustalannak tartom magam miatta), és mikor a másik hónapokig szédített azzal, hogy mennyit várjak még rá, mert majd jól elhagyja az asszonyt, közben meg azt hitte, mindig ott leszek fincsi p*ának (mint ahogy neked jó a friss hússal b*zni), aztán egyszer nem vettem fel a telefont, majd végül elmeséltem neki, hogy elég volt nekem ebből. Volt koppanás, lehúzódott az ego. Reméljük, te is leesel a magas lovadról.
2017. jún. 27. 06:47
 22/28 purple_lavender válasza:
100%

Tudod, mások is írnak ide, akik megcsalták/megcsalják a párjukat. Mindegyikük vállalja, hogy csúnyákat írnak rá és szerintem tudják is magukról, hogy milyenek. A legtöbbjük legalább megbánja, de mindig akad egy-két olyan mint te, aki végtelenül undorító módon még magyarázza a hülyeségeit, magas lóról beszél és senkire sem hallgat.

Szegény párod, bárcsak valaki elmondaná neki milyen egy aljadék "szerelme" van.

2017. jún. 27. 09:05
 23/28 anonim ***** válasza:
61%
Nem, nem mehet évekig. Szerintem, ha egyik sem tökéletes, akkor mindkettőt engedd el. Nem az ördögtől való picit egyedül lenni, amíg nem találsz olyat, aki minden téren kielégít téged.
2017. jún. 27. 11:01
 24/28 anonim ***** válasza:
Ahogy írod, edd meg amit főztél. Egyébként alapszabály ha már ilyen gerinctelen csúszómászó vagy, akkor ne egyedülálló szeretőt keress hanem min. egy házast, mert kisebb az esély hogy "élesben" akarjon téged. Másrészt a másik fontos dolog, hogy szeretőhöz nem vonzódunk. Az csak van üríteni, semmi érzelmeskedés! Egyiket se tartottad be, megérdemelted.
2017. jún. 27. 20:16
 25/28 anonim ***** válasza:
48%

Te cs. attila vagy a ferfihangrol, aki itt szeretne nepszerusiteni a poliamoriat? igy, ezzel a guszrustalan kerdessel probalod behozni a koztudatba a fogalmat? Banyasz proliivadek vagy Tatabanyarol. Ronda, negyvenes es gusztustalan erkolcsu a Ferfihangos szaroddal egyutt?

Beallhatsz te Reszet E. melle, aki azt vallja, hogy ugy csalom meg dugok az asszony mellett ahogy akarok, ha en hazaadom a penzt, akkor az asszonynak kuss a neve es a felrekefeles ilyenkor nem megcsalas, de sajnos akkor is ott lesz az asszony aki vensegedre vissza fogja adni, amit most toled kap.

Dughatod te az orrodat a sajat racionalis pcsadba, a karma az erzelmi adok-kapokrol szol. felpuffedt, alkoholista negyveneveskent mi a fenet kivansz egy notol, hogy szeresse a testedet es a lelkedet?

Fogadd el, hogy sem a puha fszodat, sem a testedet, sem a jellemedet nem fogja dijazni egy no sem. Anyad talan, de az sem biztos, hogy egy narcisztikus pszichopatat gyongeden apol a halalig.... ERTED?

2017. jún. 27. 20:41
 26/28 anonim ***** válasza:
Persze, mehet évekig. És akkor ugyanitt fogsz állni, ugyanezzel a kérdéssel. Csak sokkal feszkósabban.
2017. jún. 28. 15:58
 27/28 anonim ***** válasza:
Igen Kérdező mehet évekig! ( Ne foglalkozz a csőszökkel. Itt ha feltesz egy kérdést valaki mindig ez van.) Szerintem Te "emberből" vagy.
2017. jún. 28. 19:22
 28/28 anonim ***** válasza:
Megboldogult apám mondta az ilyen nőkre, hogy prosti. És milyen igaza volt/van!
2017. jún. 29. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!