Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet hogy egy nő évekig szeretőt tart de a legális párját szereti?
" legális " !
Nem tudom! Én maradi vagyok! Nem csalok meg senkit és érzelmek nélkül nem szexelek!
"Legális párját"? Ez mégis milyen kifejezés?
Na de mindegy, értem én mire gondolsz, csak ilyen kifejezést még nem igazán hallottam. A kérdésedre a válaszom, hogy nem! Annak, aki szereti a párját, eszébe nem jutna ilyen mocskos mód hátba szúrni és évekig átverni. Legyen már benne gerinc és előbb vessen véget a régi, nem működő kapcsolatának, és csak utána dugassa magát mással. A megcsalás minden formája undorító.
Bullshit, inkább még magát is ezzel hitegeti, van egy gyanúm, hogy a "legális párja" által biztosított életet, biztonságot szereti. Érdekes, nekem még férfiként sem jutott eszembe más nőt dugni amellett a nő mellett akit szeretek, ennyire becsülöm magam és a partnerem is. Aki megcsalja a partnerét az nem tiszteli, akit meg nem tisztelek arra, hogy mondhatom h szeretem, az már nem igazi szeretet, szerelem, csak valami eltorzult érzelem.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!