Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen elképzelhető, hogy egy szellemileg tökéletes épp ember, megbolondul ha megcsalják?
Az intézmény ahol dolgozom, fogyatékos személyek otthona, mindenféle megtalálható, de nem az a lényeg, hanem egy számomra abszolút kirívó eset.
Bent van egy néni ott, aki azért került be, mert szellemileg leépült, belebolondult abba, hogy a férje megcsalta.
Mindig hangosan mondja is, hogy 'megcsalt a férjem' sokszor szidja is, nekem ez annyira érdekes, de mások meg azt mondják, hogy simán lehetett akkora a szerelem, hogy a néni nem tudott túl jutni rajt (kb 50 éves volt, mikor megcsalta).
Az érthető,ha meghal a férje, pl én is bekattannék ha meghalna a barátom, na de ha megcsal? Persze, van a szerelem, meg a szeretet, és nagyon iszonyatosan tud fájni, engem pl csaltak meg, de messze álltam a megbolondulástól.
Az teljesen más lenne, ha azért fordult így ki, mert meghal a férje, én sem tudnám feldolgozni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!