Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Teljesen elképzelhető, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen elképzelhető, hogy egy szellemileg tökéletes épp ember, megbolondul ha megcsalják?

Figyelt kérdés

Az intézmény ahol dolgozom, fogyatékos személyek otthona, mindenféle megtalálható, de nem az a lényeg, hanem egy számomra abszolút kirívó eset.

Bent van egy néni ott, aki azért került be, mert szellemileg leépült, belebolondult abba, hogy a férje megcsalta.

Mindig hangosan mondja is, hogy 'megcsalt a férjem' sokszor szidja is, nekem ez annyira érdekes, de mások meg azt mondják, hogy simán lehetett akkora a szerelem, hogy a néni nem tudott túl jutni rajt (kb 50 éves volt, mikor megcsalta).

2017. jún. 25. 06:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszi, érdekes a válaszod.

Ő konkrétan valóban nem fogyatékos, és nem ő az egyedüli, van ott olyan is, aki mindig játékbabát ringat, mert meghalt a babája. Tehát ilyen érdekes esetek vannak itt

2017. jún. 25. 09:12
 12/22 anonim ***** válasza:

Azt aláírom, hogy az öregek nem tudnak mindent jobban, viszont rosszabbul sem. Nem volt xarabb ez az ország akkor sem amikor ők fiatalok voltak, csak másképp volt xar. Volt amikor nem még nem volt pszichológia, érdekesmód feldolgozták, ha nem így lett volna, mára már nyilván futóbolond lenne mindenki. Nagyon egyszerű oka van, hogy akkor nem kattantak be az emberek, ott volt a vallás. A gyakorlatban ez a gyónással úgy nézne ki mai szemmel, mintha meghallgatnánk egy számunkra buzdító egy órás előadást, majd a pszichológus foglalkozna velünk utána 10 percet. Mindezt hetente. Mondhatni többet jártak "pszichológushoz", mint napjainkban egy átlagember valaha. Ezt pl jól csinálták a régiek. Azért azt se felejtsük el, hogy volt egy 2 generációt felölelő időszakunk amikor a vallás nem volt menő és az emberek sem bízhattak egymásban, így a problémáikat sem a valláson sem a szociális kapcsolataikon keresztül nem volt lehetőségük feldolgozni. Érthető, hogy felgyűlnek a problémák ennyi idő alatt.

30/f

2017. jún. 25. 09:37
 13/22 A kérdező kommentje:
Na igen a vallás olyan, mint egy pszichológus, ezt aláírom.
2017. jún. 25. 09:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem csaladba is fordult ilyenelo es van ismeros is.Elozobe ferfit hagytak ott mar vagy 30 eve.Alkoholista lett azota,elhagyta magat es elmejevel is bajok vannak,ill valas ota is nincs olyan nap hogy ne emlegetne fel hogy kitolt vele a volt felesege es ify neg ugy tonkretette.Utobbi egy 30-as no esete.Őt kb 10eve elso pasija hagyta el es azota se tudja magat tultenni rajta.Nem volt senkije se,mindenkivel eloiteletes.Olyan magasra tenne a lecet ahova mar nem is lehetne,viszont o magara semmit nem ad,sot mindig egyre csak lentebb csuszik,depreaszios ,elhizott es ennek meg nincs vege.
2017. jún. 25. 10:53
 15/22 anonim ***** válasza:

Igen,elkepzelheto,mert nem mindenki tud tuljutni rajta ket ev alatt,a rogeszmejeve valik...Ha egyuttmaradt a ferjevel azert,mert minden nap emlekezteti a latvanya,ha otthagyjak azert zakkan bele.

Engem is megviselt,es nem vagyok teljese tul rajta meg mindig,bolond azert nem vagyok,de kialakult egyfajta rossz szokasom ezzel kapcsolatban..

Egyik kollegano anyukaja viszont konkretan belebolondult,es egy pszich.i intezetben halt meg,ot is megcsalta a ferje.

Nem mindenki tudja elviselni,volt aki ongyilkos is lett ezert sajnos.

2017. jún. 25. 14:21
 16/22 A kérdező kommentje:

Igen öngyilkosságról hallottam, valahogy engem az nem érint meg annyira, mintha arra gondolok, hogy valaki beleőrül, ugyanis éppen a bajok után a szakításnál, vagy épp ha olyan mint ahogy az enyém volt (úgy tudtam meg, hogy más van, hogy kirakták facebookra a közös képet..) hirtelen az ember mindenre gondol, még arra is, hogy ártson magának.

De az, hogy valaki konkrétan látványosan belesüllyed ebbe, az engem nagyon megérint :(

2017. jún. 25. 14:29
 17/22 anonim ***** válasza:
Igen, én vagyok rá a jó példa. 9 hónapja történt, azóta is kattant vagyok, hogy megcsalt és elhagyott a lány.
2017. jún. 25. 14:58
 18/22 anonim ***** válasza:

10es en se vagyok mar fiatal.

De azt azert nem lehet osszehasonlitani lelki traumakent,h vkinek meghal az anyja,meg a gyereke erettsegizik,nekem az inkabb egy egeszseges izgalom volt ertuk.

Melohelyrol elbocsatas...van amikor meg orul is neki az ember...atvitt ertelemben.

A megcsalas az egyik legsulyosabb trauma a halaleset utan,olvadtam valahol.

Nekem apam halt meg 20 eves koromban,42 eves voltam mikor megcsaltak,nem zakkantam meg...de megviselt nagyon..

2017. jún. 25. 15:59
 19/22 A kérdező kommentje:

Igen, én vagyok rá a jó példa. 9 hónapja történt, azóta is kattant vagyok, hogy megcsalt és elhagyott a lány.'

És akkor ezzel még az a baj, hogy a normálisakkal csinálják ezt, ugyanis én is annyira tisztelem a párom most is, és az akkorit és, mégis ha valaki tiszteli a másikat, azt eltapossák... Kegyetlen milyen igazságtalan.

2017. jún. 25. 16:40
 20/22 anonim ***** válasza:

Persze,hogy van.Gondolom nem rég kezdted a szakmát...

Bárki bármitől bekattanhat,láttam már eleget (meghalt a gyereke,meg halt a férje,megerőszakolták,szült egy gyereket,és skizorén lett stb)

2017. jún. 27. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!