Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyötrő féltékenység és megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyötrő féltékenység és megcsalás? Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 2 eve vagyok egyutt a parommal, fel eve elegge melyponton van a kapcsolatunk, az en feltekenysegem miatt. Tudom, hogy elrontottam, ettol fuggetlenul szeretem ot es szeretnem rendbehozni a kapcsolatunkat. Megcsaltam ot, mert nagyon hianyzott az eletembol. Erdekes modon azonban azota egyaltalan nem vagyok feltekeny ra, sot, megbizom benne. Mi lehet a pszichologiaja ennek? Nem kerek "gerinctelen vagy" es "kopd arcon magad" jellegu hozzaszolasokat, okom volt ra.
2017. jún. 16. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

"okom volt ra."

és mi volt az okod rá? ő is megcsalt téged, és éltél a gyerekes visszaadom neki lehetőséggel?

A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.

A féltékenység rólad szól, és nem a másikról.

Az, hogy miért változott meg ez így benned, nem tudom, neked kell tudni, gondolkozz el rajta.

Egyébként mikor volt utoljára nagyon mély beszélgetésetek egymással?

Érdekes módon hiányzik neked a párod, ha megcsalod egy másik személlyel. :D

2017. jún. 16. 14:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy megcsalt e. De hianyzott es az utobbi idoben elegge elzarkozott elolem. Mar eleg reg beszelgettunk, de en szeretnem rendbehozni vele ezt az egeszet.
2017. jún. 16. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Ez de szánalmas.
2017. jún. 16. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Akkor fuss gyorsan, tedd szet valakinek a labadat meg, hiszen te igy oldottad meg multkor is, nem? :D
2017. jún. 16. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Igy,h 'megbizol' benne,ujra kihivas vagy szamara. Vegulis jol vegzodott a dolog. A pasikat jobban kikesziti a feltekenyseg,mint a megcsalas.

N

2017. jún. 16. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"az en feltekenysegem miatt." "Megcsaltam ot, mert nagyon hianyzott az eletembol." Mindenki magából indul ki nem?

Eltávolodott tőled? Mégis ki a fene akarna egy féltékeny, hp-vel egy légtérben tartózkodni?

Azért bizol meg benne, mert mostmár tudod, hogy ha meg is csal(t), legalább egálban vagytok.

2017. jún. 16. 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én 22 f vagyok, és én is pont így érzem, történt egy dolog aminek nem tudom hogy mi lett a vége... a rosszabbnál rosszabb dolgok felőrlik az én idegrendszerem. Nagyon hülyeségnek hangzik, de csak úgy nyugodna meg a lelkem hogy én valakivel félrelépek. De ha ez az egész kiderülne biztos elveszíteném, és abba belepusztúlnék.... Én annak ellenére hogy szeretem, imádom, vele akarom leélni az életem, ha elmennék egy szórakozóhelyre, az első adandó alkalommal, felhívnám házra egy idegen lányt és összebújnék vele. (még nem, ismétlem MÉG NEM történt meg velem, nem bulizok, nem keresgélek. Csakis a lebukástól való félelem tart vissza mert pocsékul hazudok)
2017. jún. 16. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!