Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan magyarázzam meg neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan magyarázzam meg neki, hogy nem csalom meg?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többet kerékpározok, legutóbb megismertem egy idősebb férfi csapatot, akikkel szívesen járok túrázni! Viccesek, egyezik a tempónk, nem bunkóznak, én pedig nem vagyok egyedül huszonévesen a vak pusztában!

A párom egyből azt hiszi, hogy meg fognak erőszakolni, agyon ütnek és elveszik a kerékpárom vagy megcsalom!

Könyörgöm, családos emberek, 20-30 évvel idősebbek nálam!!! Meg amúgy is milyen olcsó k.vának gondol??

Nem szoktunk féltékenykedni, sose adok rá okot, de ezen most kiborultam! Hogy magyarázzam meg neki??

Új hobbim van, de az nem jelenti azt, hogy új pasi is kell!!!

2016. szept. 21. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el őt is.
2016. szept. 21. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
A párod aggodalmaival többé-kevésbé egyet értek. El sem tudod képzelni, hogy egy ember lelke mennyire el tud korcsosulni, amúgy szokása, kinézete pedig átlagos (lásd BTK sorozatgyilkos, aki egy asszem templomi kórust irányított - bocs, a morbid példáért :)). Hívd el őt is egy közös tekerésre. Biztos értékelné.
2016. szept. 21. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ő miért nem teker veled?

Szoktatok amúgy együtt is?

2016. szept. 21. 14:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs kerékpárja, majd karácsonyra kap, de pszt! :)

Amúgy meg belém ba..ta az ideget, de akkor most ezzel az erővel ne menjek sehova?? Egyedül menni földutakon és kieső erdőszélen mennyivel jobb??

2X voltam velük, egyik se akart semmit (hála istennek), csak simán arra jöttek, amerre én, aztán elhívtak újra!

Kést hordok magammal, csontozni tudok... Szerintetek vegyek valami medve sprayt hátha úgy nyugodtabb lesz? Ez is olyan dolog, hogy mi van, ha nem tudom előszedni vagy épp felém fúj a szél!

Mondtam neki, hogy beállítom a telefonom, hogy küldjön SOS jelet és SMS-ben le lehessen kérni a helyemet.. akkor se lett sokkal nyugodtabb, mert mi van, ha csak simán kirabolnak!

Kettőn áll a vásár.. mi lenne, ha én mennék el idegen nővel valahova.. ezeket mondogatta egyből, de már nem tudom, hogy komoly-e mert viccelődve szoktunk ilyesmit! Megértem én, csak annyira jó végre bicajozni, kit érdekel hogy jönnek pasik is, évekig nem tudtam venni magamnak kerékpárt!!!! :)

2016. szept. 21. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ja,a gázdeó javasolt manapság.

A kést felejtsd el önvédelemre.amikor már azt kell használni régen rossz.azért persze legyen nálad.kellhet az almát félbevágni is.

A feleségem futni jár nála van spré,és a zsebében ami fontos mert sokan a táskájukban hordják ami hát nem éppen megfelelő.elvitettem vele egyszer az egyik gázpisztolyomat is de az meg veri az oldalát futás közbe sajnos.

Amig nem tudtok együtt menni addig aggódni fog szerintem.

2016. szept. 21. 17:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Az komoly! :-D Fegyvert azért nem vinnék, bár van az a hely, ahol kellhet!

A késnek már a látványa riasztó! Azért egy 8 centis, vastag pengés, polírozott inox taktikai késsel a kezemben már nem tűnök olyan védtelennek! Főleg, hogy emellé legtöbbször véres, mert horgászatkor azzal vágom a kishalat! :-D :-D

Ha pedig egyszer használni kell, inkább leülöm, de se nekem, se a szeretteimnek nem fog ártani senki!

Na és persze a szalonnát és az almát is imádom, főleg 50-60km túra után!!! :-D

2016. szept. 21. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!