Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazam van? Hogy vegyem rá a haveromat, hogy dobja a barátnőjét?
Nem ez a lényeg. Az inkább, hogy jobb lenne ha nem áskálódnál szerintem. :)
Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy dobja a modell barátnőjét? - el sem hiszem hogy magyar gyerek írta a fenti sort...
Mondd, nem vagy te kicsit irigy, azért akarsz mindenáron bekavarni nekik?
én is modellkedtem, és Milánóban is a gyerekeim születése előtt.
ez 3 évvel ezelőtt volt.
jobb, ha tőlem tudod, h. ma már komoly ügynökségeknél, és a milánóiakat mindenképp ide számítja a szakma, NINCS szereposztó divány és nincs tesztelés.
nagyon komoly szerződések vannak, amik védik a modellek integritását, női, emberi jogait, és ha vki. zakltná őket, komoly következménye lenne.
véleményem szerint téged a sárga irigység kínoz, h. a haverodnak van egy gyönyörű és sikeres, a nemzetközi hírnév felé tartó modell szerelme, és ezt nem tudod megemészteni.
vagy azért, mert a csaj neked is tetszik, vagy mert nincs senkid, esetleg mindkettő.
nagyon rosszindulatú, amit csinálsz, és szexista hozzáállás.
az én volt kolléganőim többsége vagy szingli volt, vagy komoly kapcsolatban élt, nyelveket beszélő, intelligens lányok voltak, akiknek volt tartásuk meg értékrendjük.
ma már másképp zajlanak a dolgok a modellvilágban, szakszervezetünk van, jogászaink, ügynökünk, sajtókapcsolataink.
vigyáznak ránk, vigyázunk magunkra.
Az előző válaszoló megmondta, hogy becsszóra nincs az ügynökségeknél semmi szex (aham, persze, meg csillámpóni...).
De nem is ettől kell tartania a kérdező haverjának, hanem hogy a csaj bekerül egy tök új és csillogó közegbe: Milánó, divat, gazdag pasik, modell fiúk, pörgés, új élet, stb.
Valami nagyon furcsa helyzetnek kell előállnia, h a csajt ne varrják le. Most őszintén: nemet fog mondani a gazdag, jóképű, olasz Giovnninak?
De kérdező! Ehhez nem kell rávenni a haverodat semmire! Ha megtörténik, megtörténik. Nem kell kidobni a csajt, valószínű lelép magától is.
Valami hatalmas gyökér vagy! Semmi közöd a haverod szerelmi életéhez, se ahoz, hogy kivel kefél, és nem is te fogod eldönteni, hogy kivel dughat és kivel nem.
Mégis, te ki a faxomnak képzeled magad, hogy ebbe beleszólsz?!
Az ágy mellett is ott dirigálsz, hogy milyen pózban, milyen ütemben, vagy azt azért egyedül is eldöntheti a haverod?
Gondolom te ilyen "lányhaver" vagy, aki alig várja, hogy kiutálja a modell csajt, és ő pöröghessen a haver faxán. Persze csupa jóindulatból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!