Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Utálom magam 21\l
Sziasztok!
21 éves lány vagyok. A családomnak mindig is voltak anyagi problémái, tudtam, hogy jól kell tanulnom, hogy jó állásom legyen, ne szenvedjek többet. 18 évesen szerelmes lettem egy fiúba, azóta együtt élünk. Sokat segít nekem, ő fizeti a lakbért,rezsit,kaját. Én még tanulok. Dolgoztam egyetem mellett, de kiégtem. Se a suliban, se a kapcsolatomban nem tudtam Emellett teljesíteni. Fél éve ezért pénzért szexelek egy ismerősömmel, ő ajánlotta fel, sokkal idősebb nálam. De elegem van. Undorító amit teszek,tükörbe nézni se tudok. Szeretem a barátomat, és Fogalmam sincs hogy valljam be neki, mihez kezdjek ezután. Nem tudom hogy tehettem vele ezt :(
Mi lehet az az élethelyzet, amikor egy nő ehhez folyamodik? De tényleg. Neked basszus szerelmed, életed van/volt. Ezek mellett mi a fenének volt szükséged olyan pénzre ami miatt tönkre vágod az életedet?
Mindig van valami megoldás.
Nem szereted, legalábbis nem vagy szerelmes. Akkor ilyet nem csinálsz. Akkor vele beszélsz és neki sírod ki magad, ha valami nagyon rossz. Mert ő ott lett volna, hogy átöleljen és azt mondja, megoldjuk, ne aggódj. Az a jó, hogy itt vagyunk egymásnak, szeretjük egymást. Ez egy hatalmas kincs, amit nem szabad elveszítenünk...
Vagy csak én vagyok maradi? Nem érzelmi megcsalás stb.. Bármilyen is megtette, ahelyett hogy együtt kerestek volna megoldást. Akár máshonnan is, de lett volna segítség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!