Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Utálom magam 21\l
Sziasztok!
21 éves lány vagyok. A családomnak mindig is voltak anyagi problémái, tudtam, hogy jól kell tanulnom, hogy jó állásom legyen, ne szenvedjek többet. 18 évesen szerelmes lettem egy fiúba, azóta együtt élünk. Sokat segít nekem, ő fizeti a lakbért,rezsit,kaját. Én még tanulok. Dolgoztam egyetem mellett, de kiégtem. Se a suliban, se a kapcsolatomban nem tudtam Emellett teljesíteni. Fél éve ezért pénzért szexelek egy ismerősömmel, ő ajánlotta fel, sokkal idősebb nálam. De elegem van. Undorító amit teszek,tükörbe nézni se tudok. Szeretem a barátomat, és Fogalmam sincs hogy valljam be neki, mihez kezdjek ezután. Nem tudom hogy tehettem vele ezt :(
"18 évesen szerelmes lettem egy fiúba, azóta együtt élünk. Sokat segít nekem, ő fizeti a lakbért,rezsit,kaját." - tehat talaltal egy balfa-szt, aki konkretan mindent alad rakott, neked csak be kellett volna riszalni abba a retkes iskoladba, es tanulni, de nem... a minden nem eleg. Tobb kell, es ezert szet kell rakni valami faszinak penzert. Dehogy vagy te szerelmes. Ne is hasznald ezt a szot. A magad fajta szutykos csak bemocskolja. Eletedben eloszor legyel gerinces, allj ele, es hadd dontse el o, hogy akar-e egy prostitualtal egyutt lenni (es fizetni a rib-anc hatteret), mikozben az keresi a maga penzecskejet.
Ja es nem, en sem a Rozsadombrol ugatok neked, nagyon nem, de erdekes mod megsem lattam anyamat meg magamat sem szetteni a labunkat senkinek, amikor eppen minden ki volt centizve az utolso kifliig, az autot meg vitte a bank (es nalunk meg csak a baratodhoz hasonlo balek sem jatszott a sztoriban, hogy kozben fizessen nekunk mindent...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!