Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom magam. Esélytelen így pasit találnom?
Vagy nekünk, vagy magadnak hazudsz.
Nem látom a logikát, ha tényleg így gondolnád azt miért kellett volna ide kiírnod.
Mondjuk beetetőszövegnek jó.
Ha tévednék akkor bocsi, meggyőzhető vagyok, volt már rá példa, hogy nem volt igazam.
27/F
Amíg nem békélsz meg magaddal és nem változtatsz rajta addig elég nehéz lesz, igen. Tudom nehéz dolog, de próbáld meg megkeresni a pozitív tulajdonságaidat, ha magadtól nem megy akkor kérj meg valakit, hogy mondja el neked (ha nincs senki ilyen a családtagokon kívül, akkor ismerkedj össze valakivel és pár hét után kérdezz rá milyennek ismer).
A külsőn sokat lehet változtatni, még viszonylag kis erőfeszítéssel is, a természet szerintem csak hozzáállás kérdése ami legnagyobb részben attól függ, hogy reálisan látod-e magadat, tudsz-e javítani azokon a dolgokon/tulajdonságokon amik szerinted rossz hatással vannak az életedre/természetedre. Ez már jóval nehezebb és hosszasabb folyamat, de ha kitartó vagy simán javítani tudsz magad is a dolgaidon, nem kell hozzá pasi. Ha ezzel megvagy szerintem már nem lesz probléma a párkeresés.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!