Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezen hogyan lépjek túl? Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen hogyan lépjek túl? Volt valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

13 évnyi házasság után a minap kiderült,hogy a feleségemnek

viszonya volt elég hosszú időn át egy kollegájával,

azt mondja semmit nem jelentett neki,mondta bocsássak meg

velem akar élni tovább,de én gyakorlatilag megundorodtam

tőle ugy szexuálisan mint emberileg,mit tegyek rugjak fel mindent

és váljunk el,volt valaki hasonló helyzetben? 33F

2017. máj. 24. 14:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem féltette annyiraezek szerint "amit eddig felépíttetek".

Figyu, nem megesett, hanem konzekvensen hazudott, készülődött a randikra stb. Szerintem ez olyan, mint a pofon. Aki egyszer üt, üt majd máskor is. És kiélte magát? Most már a veled élhető lagymatagság is oké lesz? Hát te tudod...

2017. máj. 24. 15:49
 12/21 Kovács István09 ***** válasza:
100%
Szerintem a te eseted nem a megbocsátós fajta. Jobb ha elválsz. Sose lesz már jó a kapcsolatotok. A szeret meg nem jelentett semmit neki csak duma.
2017. máj. 24. 15:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is azonnal válnék. Hosszú időn át viszonya volt, akkor csak jelentett valamit neki.

Én még az egyszeri alkalmat sem tudnám megbocsátani, nemhogy a viszonyt...

Dobd ki!

2017. máj. 24. 16:13
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

33 évesen te még nagyon fiatal vagy, a pasik 35-40 körül érnek fel a csúcsra amúgy is.

Én a helyedben simàn új életet kezdenék egy olyan nővel, akivel a hűségről is ugyanúgy gondolkodunk!

2017. máj. 24. 17:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Én elváltam a férjemtől kérdező.Se bizalmam felé, se gusztusom nem volt többé hozzá, minek maradtam volna vele?Ma sem bánom a döntésemet, pedig már 10 év eltelt azóta, és újabb párom sincs.Ne kifogásokat keress, hanem döntsél végre.A ti közös életetek végetért, akkor is, ha nem vagy hajlandó szembenézni ezzel.
2017. máj. 24. 17:24
 16/21 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell magadba rendbe tenned,átgondolni.Ne hamarkodd el!

Viszont ha ugy érzed soha nem tudnád megbocsájtani,túl lépni ezen akkor lépj.

Na meg függ attól is,hogy szereted e.

Ha nem lennék már szerelmes akkor nem gondolkodnék.

33évesen még lehet normális kapcsolatom.

2017. máj. 24. 17:30
 17/21 anonim ***** válasza:

Voltam hasonlóban, de nálunk szerencsére csak 4 évig tartott.

"viszonya volt elég hosszú időn át" -> Jól jellemzi a személyiségét. Kár, hogy erre 13 év után kellett rájönnöd. De jobb későn...

"semmit nem jelentett neki" -> Bullshit. Meg amúgy te sem neki akkor ezek szerint.

"megundorodtam...ugy szexuálisan mint emberileg" -> Ennyi. Game Over.

" rugjak fel mindent és váljunk el" -> Most őszintén, neked már nem kell semmit sem felrúgnod, azt a gerinces feleséged már megtette. Hidd el, tudom miről beszélek, mindig van jobb! Életem egyik legjobb döntése volt annak idején szétmenni a drága páromtól!

33F

2017. máj. 24. 17:57
 18/21 anonim ***** válasza:

Már aznap kivágtam volna, mint macskát szarni.

Másik nőd lehet még ezer, de büszkeséged csak egy van.

2017. máj. 24. 18:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Vannak nők, akinek kincs egy hűséges férfi, és hasonlóan gondolkoznak, mint te. Ez igenis érték.

A feleséged meg nem érdemel meg, viszont sok nő tudna becsülni egy olyan férfit, mint te.

(Hu, jó fiatalon jöttetek össze, akkor 20 évesen már együtt voltatok.. Remélem sikerül lelkileg is elengednek a dolgot, és nem fogsz nagy haragot érezni sokáig. Ő az itt, aki többet veszített ezzel.. Hidd el)

N

2017. máj. 24. 18:55
 20/21 anonim ***** válasza:

dobd ki, és nehogy elhidd, h. nem jelentett neki semmit, ezzel a másik ürgét is megalázza.

ha semmit nem jelentett neki, miért folytatott viszonyt neki.

ha azt mondta volna, beleszeretett, még az is megbocsáthatóbb lenne, mint ez.

egy érdekember, nem akar elveszíteni, és most kapaszkodik.

dobd ki, mint macskát szokás...

2017. máj. 25. 05:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!