Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen hogyan lépjek túl? Volt valaki ilyen helyzetben?
13 évnyi házasság után a minap kiderült,hogy a feleségemnek
viszonya volt elég hosszú időn át egy kollegájával,
azt mondja semmit nem jelentett neki,mondta bocsássak meg
velem akar élni tovább,de én gyakorlatilag megundorodtam
tőle ugy szexuálisan mint emberileg,mit tegyek rugjak fel mindent
és váljunk el,volt valaki hasonló helyzetben? 33F
Egyszer mar megbuktal mint ferfi...
Most komolyan felmerul benned hogy nem vagod ki mint macskat sz...i ?
Megegyszer szeretned elvesziteni ferfiassagod azzal, hogy toketlen modon megbocsajtasz neki ?
Huss...
Becsülöm, hogy ilyen normálisan írsz még ezek után is róla. Én a heyledben biztos rondább szavakkal illetném. Igazad van, gusztustalan amit tett.
De ha egy kicsi esélyt is látsz rá, hogy megbánta, akkor talán elég lenne először csak egy kicsi gondolkodási idő.
Bár én személy szerint nem szoktam ezt javasolni, mert szerintem nincs ennél rosszabb- de ha te úgy látod hogy megbánta, és eddig szeretetteljes volt a házasság... persze a legnagyobb kérdés az, hogy szereted-e még, illetve, képes lennél ezek után bízni benne?
Ha nem, akkor talán érdemesebb lenne mással folytatnod. Persze, 13 év után elképzelni sem tudom milyen érzés, de még így is elég fiatal vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!